MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

4 δοκιμασμένα tips για να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

Τα μακριά μαλλιά είναι ένας στόχος που μπορείς να πετύχεις, αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα.

Monopoli Team

Tα μακριά μαλλιά αποτελούν στόχο για αρκετές γυναίκες ακόμη κι αν τα νέα trends με τα κοντά μαλλιά κυριαρχούν. Η γοητεία όμως του long hair style είναι σταθερή αξία και δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε με πολλούς τρόπους να μακρύνουμε τα μαλλιά μας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα σωστά βήματα για το καταφέρεις με φυσικό τρόπο

Βουρτσισέ τα μαλλιά σου με προσοχή. Το βούρτσισμα των μαλλιών μία ή δύο φορές το πρωί και μία φορά ή δύο φορές το βράδυ, θα τονώσει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Ωστόσο, όταν είναι βρεγμένα, δεν πρέπει να τα βουρτσίζεις καθώς σπάει η τρίχα με αποτέλεσμα να μειώνεται η ανάπτυξη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 στιλ καρέ που θα κάνουν θραύση αυτό το φθινόπωρο12.09.2018

Να πίνεις νερό

Το νερό βοηθά το σώμα να επεξεργαστεί τα θρεπτικά συστατικά και διώχνει τις τοξίνες. Αυτό έχει και θετικό αντίκτυπο στα μαλλιά σας, γιατί θα μεγαλώσουν γρηγορότερα. Αν πίνετε περίπου 8 ποτήρια νερό την ημέρα, όχι μόνο θα αισθανθείτε καλύτερα, αλλά τα μαλλιά σας θα γίνουν ισχυρότερα. Όσο ισχυρότερη είναι η τρίχα, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνει. Επίσης, το νερό κρατά τα μαλλιά ενυδατωμένα από μέσα προς τα έξω, με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο υγιή και να μη σπάνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeach life: 5 χτενίσματα που θα λατρέψεις στις διακοπές σου12.09.2018

Διάβασε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b