MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Alert: Τα λευκά λινά πουκάμισα που πάντα ήθελες, τώρα είναι σε έκπτωση

Το λινό, ο καλύτερός μας φίλος το καλοκαίρι. Ναι, έχει τη φήμη του «δύσκολου» υφάσματος – δεν σιδερώνεται εύκολα – αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως καλοκαίρι και λινό δεν πάνε πακέτο.

Monopoli Team

Το λινό, ο καλύτερός μας φίλος το καλοκαίρι. Ναι, έχει τη φήμη του «δύσκολου» υφάσματος – δεν σιδερώνεται εύκολα – αλλά κανείς δεν μπορεί να πει πως καλοκαίρι και λινό δεν πάνε πακέτο. Είναι το πιο δροσερό ύφασμα και μας συντροφεύει τους καλοκαιρινούς μήνες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ό,τι και να κάνεις, όπου και να είσαι όταν η ζέστη είναι αφόρητη δεν ανέχεσαι κανένα ρούχο πάνω στο δέρμα σου, εκτός από το λευκό λινό πουκάμισο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFull Moon Sleepover: Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την πανσέληνο του Αυγούστου με προβολές, silent disco πάρτι και πολλά άλλα12.09.2018

Το λινό πουκάμισο αναπνέει και έτσι δεν αφήνει το δέρμα να ιδρώσει, είναι λευκό, άρα αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και επίσης έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μια πιο χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ του δέρματός σου και του υφάσματος. Τόσο καιρό ήθελες ένα αλλά περίμενες τις εκπτώσεις; Τώρα ήρθε η ώρα να το αγοράσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ29ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: Χορεύοντας με σταθερά βήματα12.09.2018

Στην παρακάτω λίστα, σου έχουμε τα 5 λευκό λινά πουκάμισα στην καλύτερη τιμή για να συνεχίσεις το καλοκαίρι σου με στιλ και άνεση. Καλά ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 7 καλοκαιρινά παπούτσια που λατρεύουν να φοράνε οι Γαλλίδες με φορέματα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b