MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OMOΡΦΙΑ

Μαύροι κύκλοι: 4 οικονομικές κρέμες για να τους καταπολεμήσεις σήμερα κιόλας

Το κουρασμένο βλέμμα μπορεί να σαμποτάρει ακόμα και το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ. Έτσι μια κρέμα ματιών με καφεΐνη είναι απαραίτητη.

Monopoli Team

Τα κουρασμένα μάτια είναι συχνό φαινόμενο αφού η καθημερινότητα είναι γρήγορη και οι απαιτήσεις πολλές. Βέβαια τώρα το καλοκαίρι (ας είμαστε ειλικρινείς) ξενυχτάμε περισσότερο και όλη αυτή η κούραση αλλά και η έλλειψη ύπνου αποτυπώνεται απευθείας στο βλέμμα μας. Ένα προϊόν σίγουρα που μπορεί να μας βοηθήσει είναι η κρέμα ματιών. «Η καφεΐνη στην κρέμα ματιών χρησιμοποιείται κυρίως για να φωτίσει, να συσφίξει και να ξυπνήσει το δέρμα», εξηγεί ο Κόρεϊ Χαρτμαν, δερματολόγος στο «Byrdie».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 κρέμες προσώπου που είναι καλύτερες από botox12.09.2018

Η καφεΐνη είναι ένα αγγειοσυσταλτικό στοιχείο, που σημαίνει ότι συστέλλει ή συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία. «Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία ενώ δρα ως αντιφλεγμονώδες», προσθέτει. Αυτό είναι που κάνει το συστατικό εξαιρετικό τόσο για τους μαύρους κύκλους όσο και για το πρήξιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡετινόλη: Τα καλύτερα serums που θα σας χαρίσουν νεανικό και υγιές δέρμα12.09.2018

Η καφεΐνη είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, επομένως βοηθά στην προστασία του δέρματός από ορισμένες από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και η έκθεση στον ήλιο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b