MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Πες «ναι» μόνο σε αυτά τα παπούτσια, αν θες να φορέσεις μίνι φόρεμα

Η επιλογή του σωστού παπουτσιού για το μίνι φόρεμά σου είναι μια δύσκολη επιλογή, για αυτό επίλεξε μόνο από τα 4 παρακάτω στιλ και δε θα χάσεις.

Monopoli Team

Έχουμε μιλήσει πολύ για μάξι φορέματα και έχουμε παραμελήσει τα μίνι, εδώ και αρκετό καιρό. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη από αυτό το μικροκαμωμένο, χαριτωμένο και σέξι κομμάτι της ντουλάπας μας και ερχόμαστε να επανορθώσουμε. Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι τα μάξι φορέματα ήρθαν «με φόρα», χωρίς όμως να εκτοπίσουν τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι τον χειμώνα ήταν παντού σε δρόμους και σε βιτρίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 κομψά καφτάνια που θα φοράς στο νησί αλλά και στην πόλη, τώρα σε έκπτωση12.09.2018

Τώρα όμως είναι καλοκαίρι και πολλά από τα κομμάτια που φορούσαμε μαζί με τα μίνι φορέματά μας, είναι off season. Ειδικά τα παπούτσια του χειμώνα που λατρεύτηκαν, δεν μπορούμε να τα φορέσουμε τώρα. Αν βέβαια εσύ αντέχεις να φορέσεις με 38 βαθμούς Κελσίου δερμάτινο αρβυλάκι, μπράβο! Εξαιρετική επιλογή αν πας σε συναυλία. Αν όμως είσαι σαν τους περισσότερους και θέλεις το ποδαράκι σου να παίρνει αέρα το καλοκαίρι, τότε καλό θα είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 15+1 cool ριγέ looks που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr. 

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b