MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Τα 15+1 cool ριγέ looks που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το καλοκαίρι

Τα ριγέ prints είναι ένα από αυτά τα κλασικά αγαπημένα trends, που όσα χρόνια και αν περάσουν μπορείς να τα εμπιστευτείς και να τα φορέσεις και να τα ξαναφορέσεις.

Monopoli Team

Σε όλες τις σεζόν βλέπουμε τάσεις, τάσεις που λογικά θα κρατήσουν μια, το πολύ δύο σεζόν και τάσεις που είναι διαχρονικές, τάσεις που όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι κλασικές, απλά μερικές σεζόν έρχονται «με φόρα» και πάλι στο προσκήνιο. Τα ριγέ prints, οι ρίγες δηλαδή, είναι ένα από αυτά τα κλασικά αγαπημένα trends, που όσα χρόνια και αν περάσουν μπορείς να τα εμπιστευτείς και να τα φορέσεις και να τα ξαναφορέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛέμε «ναι» σε αυτά τα 10+1 looks με λευκή maxi φούστα12.09.2018

Είτε μιλάμε για φόρεμα, είτε για παντελόνι, είτε για πουκάμισο, είτε για λεπτές ρίγες, είτε για χοντρές, το ριγέ είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι, δείχνοντάς μας την θέλησή του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στις ντουλάπες μας.

Οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις αυτό το ευφάνταστο, αλλά συνάμα κλασικό print είναι πάρα πολλοί και μέσα στα χρόνια έχουν γίνει όλο και πιο ευφάνταστοι και ευρηματικοί. Παρόλα αυτά, οι all time classic τρόποι δεν είναι εκτός τάσης, ίσα ίσα με την επικράτηση του quiet luxury διεκδικούν σθεναρά την θέση τους στην καθημερινότητά μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα «Barbie looks» της Margot Robbie λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας12.09.2018

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 15+1 cool και updated τρόπους για να φορέσεις το ριγέ print αυτό το καλοκαίρι και να τα αγαπήσεις από την αρχή, γιατί του αξίζει. Κράτα σημειώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b