MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Μανικιούρ: Γιατί τα άβαφα νύχια δεν πρέπει να είναι ενοχή για καμία γυναίκα

Τα άβαφα νύχια δεν πρέπει να είναι ταμπού και έχουμε όλους τους (αυτονόητους) λόγους.

Monopoli Team

«Με συγχωρείτε, δεν πρόλαβα να φτιάξω τα νύχια μου». Αυτή είναι μια φράση που στοιχηματίζω σίγουρα ότι έχεις ακούσει πολλές φορές αλλά έχεις πει κι εσύ η ίδια. Σε μια εποχή που πιέζει με τόσα στερεότυπα στην ομορφιά, ήρθε να προστεθεί και άλλο ένα: τα άβαφα νύχια. Φτάσαμε λοιπόν να καλούμαστε να απολογηθούμε (εκτός των άλλων) και για τη φυσικότητα των νυχιών μας και γιατί δεν βρήκαμε χρόνο να κάνουμε το τελευταίο nail trend.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSummer nails: 5 τάσεις για το καλοκαιρινό μανικιούρ12.09.2018

Με αφορμή λοιπόν την ανάρτηση στο Instagram της illustrator του “Moderna de Pueblo”, Ρακέλ Κορκόλες, που αναρωτιέται γιατί οι γυναίκες πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τα φυσικά τους νύχια, πρέπει να μας υπενθυμίσουμε ότι την επόμενη φορά που θα μπούμε στη διαδικασία να απολογηθούμε για την εμφάνισή μας, απλά να μην το κάνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 3 καλύτεροι τρόποι για να στεγνώνουν γρήγορα τα νύχια σου12.09.2018

Οι φράσεις: «συγγνώμη για τα ρούχα μου, δεν πρόλαβα να αλλάξω», «συγγνώμη, έχω λίγα μαλλιά…», «συγγνώμη για το μακιγιάζ μου, είμαι έξω από τις 7 το πρωί», είναι συχνές αλλά το να ζητάμε συγγνώμη από τους γύρω μας για την εμφάνισή μας, σίγουρα δεν μας βοηθάει αλλά αντίθετα μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα και πολλές ενοχές. Είναι η στιγμή για να παραδεχτούμε ότι ένα stylish μανικιούρ δεν είναι το ίδιο σημαντικό για τη ψυχική μας υγεία όπως μια βόλτα στη φύση ή λίγος extra χρόνος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b