MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΔΑΜΕ/ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Είδαμε: Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη «μαζί» στη σκιά των Βράχων

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ξεσήκωσαν το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη ένταση στο Θέατρο Βράχων – και εμείς ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Σπύρος Χαϊντούτης | 30.06.2023 Φωτογράφοι: Γιώργος Φακίτσας, Ελίνα Γιουνανλή

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκαν στο πλημμυρισμένο από κόσμο Θέατρο Βράχων, «Μαζί» γιατί «πάντα η αγάπη θέλει δύο». Δυο ερμηνεύτριες από διαφορετικές γενιές, δυο φωνές που μας έχουν χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια, αποτελούν τη συνεργασία της χρονιάς.

Οι δυο τους συναντήθηκαν τον χειμώνα στη σκηνή του VOX με έναν «μουσικό διάλογο» από το ρεπερτόριο της κάθε μιας και είδαν τα live τους να γίνονται sold out. Έτσι λοιπόν, με τη σύμπραξη αυτή που εξέπληξε ευχάριστα το κοινό, οι χαρισματικές καλλιτέχνιδες συνεχίζουν μαζί και το καλοκαίρι, με παραστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου μας χάρισαν άλλη μια μοναδική βραδιά στο κατάμεστο Θέατρο Βράχων με το κοινό να τις αποθεώνει από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στη σκηνή. Η καλή χημεία μεταξύ τους και ο σεβασμός που τρέφει η μια για την άλλη, συνέβαλαν στην ισορροπία τους επί σκηνής, περνώντας από το ένα κομμάτι στο άλλο, δημιουργώντας ένα μουσικό ταξίδι που κάλυψε 4 δεκαετίες ελληνικής μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκινούν κοινή καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο12.09.2018

Ξεκινώντας, η βραδιά άνοιξε με εμβληματικά κομμάτια που έχουν χαρακτηρίσει τις δυο γυναίκες, το «Θέλω να σε δω» της Αρβανιτάκη από την τηλεοπτική σειρά «Αναστασία» και το «Είναι η Αγάπη μου» από τη τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» της Ζουγανέλη. Όσο η ώρα περνούσε, τόσο οι ερμηνεύτριες περνούσαν σε όλο και πιο ανεβαστικά κομμάτια, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η εκρηκτική παρουσία της Ελεονώρας Ζουγανέλη, με την ενέργεια της να ξεχειλίζει, και η δυναμική φλόγα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που συγκινεί το κοινό, δένουν αρμονικά, περνώντας από κομμάτια συγκινητικά, λυρικά, έντεχνα, ροκ και λαϊκά. Όλα αυτά συμπληρώνουν ένα τρίωρο πρόγραμμα που σε παρασύρει να τραγουδάς μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια.

Στα highlight της βραδιάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε ρεσιτάλ με το «Τα λέμε», παροτρύνοντας το κοινό να φέρει τον δικό του «μπάσταρδο» στο μυαλό. Η ερμηνεύτρια, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ζήτησε να επαναλάβει το κομμάτι για δική της προσωπική εκτόνωση και απόλαυση. Μάλιστα, δήλωσε πως το είχε τραγουδήσει πρώτη φορά στη πρώτη της συναυλία στο Θέατρο Βράχων πριν χρόνια. Ερμήνευσε επίσης και το νέο της κομμάτι «Μαγκιά», ένα ζεϊμπέκικο γεμάτο ένταση σε μουσική του Στέφανου Κορκολή. Η συγκινητική ερμηνεία της Αρβανιτάκη στο «Κύμα το κύμα» μαζί με το ακορντεόν μάγεψε το κοινό, ενώ τα κομμάτια «Πάω να πιάσω ουρανό», «Ζωή κλεμμένη» και η ροκ μπαλάντα «Με το ίδιο μακό» της Αρβανιτάκη επίσης ξεχώρισαν.

Η βραδιά έκλεισε με το «Δυνατά, δυνατά» και τις δυο γυναίκες να μας υπενθυμίζουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, δημιουργώντας ένα κύμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας. Η συνάντηση αυτή κατάφερε να μας συγκινήσει και έμοιαζε με γιορτή μουσικής που κάλυψε 40 χρόνια επιτυχιών και δικαίως η συνεργασία αυτή πήρε τόση αναγνώριση. Ένα ξεσηκωτικό, συγκινητικό και παράλληλα ξεκούραστο τρίωρο με δυο σπουδαίες φωνές που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί τα live του Σωκράτη Μάλαμα βγαίνουν πάντα sold out;12.09.2018

Περισσότερα από ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
VIMA_WEB3b