MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Πόσο εθισμένος είσαι στο κινητό σου; Το τεστ των 15 ερωτήσεων που θα το αποκαλύψει

Μήπως δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς έστω και για λίγο, το κινητό σου;

Monopoli Team

Υπάρχει άραγε τρόπος να ελέγξει κανείς πόσο υγιής ή όχι, είναι η σχέση με το κινητό του; Ο «εθισμός» μπορεί να είναι λίγο δραματική λέξη αλλά περιγράφει την καθημερινότητα πολλών.

Η συγγραφέας του How to Break Up With Your Phone, Catherine Price, μιλάει στο βιβλίο της για κάποιες συμπεριφορές που πρέπει να εξεταστούν καλύτερα αναφορικά με τη χρήση του κινητού και επισημαίνει ότι «το πρόβλημα τελικά μπορεί να είναι μεγαλύτερο απ’ ό, τι πιστεύουμε». Αν θες να μάθεις αν έχεις εθιστεί με την τεχνολογία και το κινητό σου τηλέφωνο, ήρθε η ώρα να κάνεις το Smartphone Compulsion Test, που προτείνει η Price στο βιβλίο της.

Το τεστ που θα αποκαλύψει την αλήθεια για την πιο αγαπημένη σου συνήθεια, δημιουργήθηκε από τον David Greenfield, που είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Εθισμού στο Internet και την Τεχνολογία. Αποτελείται από 15 ερωτήσεις που καλείσαι να απαντήσεις με ειλικρίνεια, όπως αν «δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς έστω και για λίγο, το κινητό σου» ή «αν κάθε φορά που τρως, το κινητό σου είναι πάντα στο τραπέζι».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b