MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Το καλοκαίρι θέλει “tooth gems”: Τι πρέπει να ξέρεις, πριν βάλεις κοσμήματα στα δόντια σου

Αν παρακολουθείς λιγάκι τη φάση της εποχής, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως τα tooth gems, βρίσκονται σε μια άνθηση και συνδέονται άμεσα με το street style.

Monopoli Team

Όλο και περισσότεροι -νέοι και μη- επιλέγουν αυτά τα κοσμήματα για το στόμα τους και, συγκεκριμένα, για τα δόντια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLes Jardins de la Couture: Ο Dior έφερε έναν «κήπο από κοσμήματα» στη λίμνη Como12.09.2018

Είτε πρόκειται για ένα μικρό διαμαντάκι, είτε για ένα ολόκληρο χρυσό και custom tooth charms, οι Αθηναίοι έχουν αρχίσει να ενδίδουν στη τάση. Πρόκειται για μια τακτική που μετρά πολλά χιλιάδες χρόνια, από την αυτοκρατορία των Μάγια, μέχρι τις ραπ γειτονιές του Μπρόνξ της Νέας Υόρκης. Στην ουσία, μετανάστες από διάφορα μέρη όπως Τζαμάικα και Βιετνάμ, πρόσθεταν αυτές τις λεπτομέρειες στα δόντια τους, προκειμένου να δηλώνουν με έναν έμμεσο τρόπο, τον τόπο καταγωγής τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑShopping Alert: Χρωματιστά και λαμπερά σκουλαρίκια που θα κλέψουν τα βλέμματα12.09.2018

Πλέον, όμως, τα tooth gems χρησιμοποιούνται είτε για λάμψη, είτε για στιλ, είτε επειδή απλά αρέσουν. Τα έχουμε δει σε αθλητές, μαχητές, ράπερ, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, μοντέλα κλπ. Και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε. Γι΄ αυτό και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια βασικά στοιχεία σε περίπτωση που σκέφτεσαι και εσύ να προσθέσεις αυτά τα κοσμήματα στα δόντια σου.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b