MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Les Jardins de la Couture: Ο Dior έφερε έναν «κήπο από κοσμήματα» στη λίμνη Como

Μία μαγική, χρωματιστή συλλογή.

Monopoli Team

Στα 28 χρόνια που η Victoire de Castellane είναι creative director της Dior Jewellery, έχει «μεταφράσει» το όραμα του ιδρυτή του οίκου σε κοσμήματα. Κορδέλες, δαντέλες, υφάσματα, ντραπέ, πιέτες και όλα όσα αποτελούν την couture αισθητική του οίκου, μετατρέπονται από το αυτή τη χαρισματική γυναίκα σε κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDior Cruise Pre-Fall 2023: Ένα υπέροχο ταξίδι στην ινδική κουλτούρα12.09.2018

Η τελευταία της συλλογή για τον οίκο Dior με όνομα «Les Jardins de la Couture» παρουσιάστηκε στη λίμνη Como με έναν εντυπωσιακό και αξέχαστο τρόπο. Τα σχέδιά της μπλέκονταν με τα ρούχα με τρόπο αριστοτεχνικό, θολώνοντας τα όρια μεταξύ υψηλής ραπτικής και αργυροχρυσοχοΐας.

Στο runway παρουσιάστηκαν 41 looks και 300 κοσμήματα από παλιές και νέες συλλογές. Τα φορέματα που αποκαλούσε ο Monsieur Dior «dancing dresses» έκαναν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα με χρωματιστά κεντήματα. Στη συνέχεια ήρθε η αντίθεση με τα κομψά μινιμαλιστικά λευκά κοστούμια, συνδυασμένα με διαμαντένιες ριβιέρες και ζώνες. Χρωματιστοί πολύτιμοι λίθοι και μεγάλη δεξιοτεχνία σε όλα τα κομμάτια. Ένας πραγματικός κήπος από κοσμήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDior Cruise Pre-Fall 2023: Ένα υπέροχο ταξίδι στην ινδική κουλτούρα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b