MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Μεσοθεραπεία: Τι είναι, πόσο κοστίζει και τι προσφέρει στην επιδερμίδα;

Μια από τις νέες τάσεις στην αισθητική ιατρική που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας

@unsplash
Monopoli Team

Η σύγχρονη τάση στην αισθητική ιατρική οδηγεί σταδιακά προς την απλότητα και την αποφυγή υπερβολών, με μη επεμβατικές/χειρουργικές επιλογές θεραπείας, που παρουσιάζουν μικρές πιθανότητες επιπλοκών, άμεσο χρόνο επούλωσης, αλλά και μικρότερο κόστος.

Η απάντηση σε αυτή την τάση έρχεται με τη μεσοθεραπεία, τη νέα προτίμηση στην περιποίηση των γυναικών και των ανδρών, η οποία προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπλαση και εμφάνιση του δέρματος.
Αυτή η θεραπεία έχει πλέον κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεθόδους της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, τόσο στο εξωτερικό όσο και τη χώρα μας, για την πρόληψη των ρυτίδων και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης της επιδερμίδας του προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓλυκολικό οξύ: Πώς και γιατί να το ενσωματώσεις στο skincare σου12.09.2018

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

«Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη θεραπεία, η οποία πραγματοποιείται με μικρές βελόνες στο πρόσωπο και το σώμα. Βοηθά στη βαθιά ενυδάτωση της περιοχής που εφαρμόζεται, καθώς το κύριο συστατικό της είναι το υαλουρονικό οξύ, ένα εξαιρετικά υδρόφιλο υλικό που στη συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιείται χωρίς σταυροσύνδεση, ώστε μόνο να ενυδατώνει και όχι να γεμίζει ρυτίδες ή εντυπώματα του δέρματος. Κατά τη διαδικασία της θεραπείας, μέσω ελεγχόμενου μικροτραυματισμού, γίνεται ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, τα οποία αποτελούν δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το διάλυμα της μεσοθεραπείας μπορεί να εμπλουτιστεί με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα», τονίζει ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου Διευθυντής Πλαστικός Χειρουργός, Metropolitan Hospital

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b