MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Εσύ εφαρμόζεις σωστά το αντηλιακό σου;

Tips από τους experts για να έχεις την κατάλληλη προστασία από τον ήλιο όλο τον χρόνο.

Monopoli Team

Η καθημερινή χρήση SPF είναι αδιαπραγμάτευτη και οι ειδικοί συμφωνούν ότι πρέπει να το εφαρμόζουμε καθημερινά όλο τον χρόνο για να προστατεύει το δέρμα μας από τις ακτίνες UVA και UVB. Εκτός από την καθημερινή προστασία μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος αλλά και την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. «Μπορούμε να αποτρέψουμε έως και 80 τοις εκατό της γήρανσης του δέρματος χρησιμοποιώντας καθημερινά αντηλιακό σωστά, όλο το χρόνο», λέει ο Sam Bunting.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτά είναι τα lip balms με SPF για τέλεια και super ενυδατωμένα χείλη12.09.2018

Το φοράς όμως σωστά; Πολλοί δερματολόγοι λένε ότι δεν τα πάμε και τόσο καλά στην εφαρμογή. Πολλές φορές υπερβάλλουμε με την ποσότητα και ξεχνάμε να εφαρμόσουμε προϊόν κάτω από τη γραμμή του σαγονιού. «Χρειάζεσαι ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού (ή 1,25 ml) αντηλιακό για το πρόσωπο και την ίδια ποσότητα για το λαιμό», εξηγεί ο Bunting στην VogueUK.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTα skincare trends που πρέπει να αποφύγεις, σύμφωνα με τους δερματολόγους12.09.2018

«Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κανόνα των δύο δακτύλων – του δείκτη και του μεσαίου δακτύλου – για ευκολία. Συνιστώ στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την τεχνική των 13 κουκκίδων για να εξασφαλίσουν ότι καλύπτεται η επιδερμίδα ομοιόμορφα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b