MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

4.48 Psychosis: Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί τον διάσημο μονόλογο της Sarah Kane στο Επί Κολωνώ

To «4.48 Psychosis», μια διασκευή βασισμένη στον παραληρηματικό θεατρικό μονόλογο της Sarah Kane, παρουσιάζεται από την performer Pavlina Styl, στο Θέατρο Επί Κολωνώ, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Ελένης Σκότη.

Monopoli Team

Η performer Pavlina Styl θα παρουσιάσει μια διασκευή βασισμένη στον παραληρηματικό θεατρικό μονόλογο «4.48 Psychosis» της Sarah Kane σε σκηνοθετική επιμέλεια Ελένης Σκότη. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Επί Κολωνώ από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως το Σάββατο 27 Μαΐου κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«4.48 Psychosis»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια αφιερωματική παράσταση που ενώνει το κύκνειο άσμα της αυτόχειρος βρετανίδας συγγραφέως με τις φωνές των Judie Garland, Amy Winehouse, Dalida, Merlin Monroe, Edith Piaf, όπου η ζωή και ο θάνατός τους συνδέεται με το σκοτεινό ποιητικό της έργο. Ένα έργο κραυγής για την ζωή, λύτρωσης από μια αφόρητη ζωή, επιθυμία για μια άλλη ζωή.

Το «4.48 Psychosis» μοιάζει να είναι ο αγωνιώδης επιθανάτιος ρόγχος της Sarah Kane αφού ένα χρόνο μετά την συγγραφή του θα αυτοκτονήσει στην ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν με βαριά κατάθλιψη.

Προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ του θέλω και δεν θέλω, ναι αλλά όχι, υπακούω αλλά αντιδρώ, ο διαταραγμένος ψυχισμός της Sarah Kane, εγκλωβίζεται σε ένα φαύλο κύκλο διπλών μηνυμάτων, με δυσνόητες συμπεριφορές, που ενδύονται τον γυμνό ρεαλισμό της παράνοιας, φέρνοντας συγκρούσεις, απελπισία, πόνο, και ματαίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Τάο» στο Θέατρο Επί Κολωνώ12.09.2018

Από την άλλη, οι παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτριες παρά την αυτοκαταστροφική τους διάθεση και την συνειδητή ή ασυνείδητη απόφαση τους να κόψουν το νήμα της ζωής τους, ζωντανεύουν μέσα από τα τραγούδια τους, δίνοντας την δική τους συμβολιστική σημειολογία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Mαρία Ροδοπούλου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη

Σκηνικά: Ματίνα Μέγκλα
Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Φωτισμοί: Νύσος Βασιλόπουλος
Χορογραφία: Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη

Παίζουν: Pavlina Styl | Ηχογραφημένη φωνή Ψυχιάτρου: Εβελίνα Αραπίδη

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 14,00€, Φοιτητικό/Ανέργων/Άνω των 65: 12,00€, Ατέλεια: 7,00€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 έως 27 Μαΐου 2023
Πληροφορίες: Κρατήσεις και προπώληση: Στο ταμείο του Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός, τηλ 210 5138067 στο www.epikolono.gr και στο viva.gr.
Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21:30 και Σάββατο στις 19:30
Διασκευή: Pavlina Styl
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/4-48-psychosis-tis-sarah-kane/
Πληροφορίες Χώρου: Επί Κολωνώ (Σκηνή Black Box), Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210513 8067
Φωτογραφίες: Φωτογραφίες παράστασης: Τζοάννα Βρακά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b