MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Νυχτερινός Πράκτορας: Η γεμάτη ανατροπές κατασκοπική σειρά του Netflix που βλέπουν όλοι

Ο «Νυχτερινός Πράκτορας» ξεπήδησε από τις σελίδες του ομώνυμου best-seller μυθιστορήματος και προσγειώθηκε στο Netflix, τραβώντας όλα τα βλέμματα ήδη από την πρώτη βδομάδα παρουσίας του στην πλατφόρμα.

author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Στην πρώτη θέση του top 10 των σειρών του Netflix βρίσκεται εδώ και μία βδομάδα ο «Νυχτερινός Πράκτορας», η νέα κατασκοπική σειρά της πλατφόρμας που δύσκολα φαίνεται να αποχωρίζεται την κορυφή, καθώς αποτελεί τη νέα τηλεοπτική «αίσθηση» μετά το Wednesday, ενώ μάλιστα κατάφερε να ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν σε χρόνο ρεκόρ.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μάθιου Κουίρκ, ο «Νυχτερινός Πράκτορας» ακολουθεί τον πράκτορα του FBI Πίτερ Σάδερλαντ, έναν τηλεφωνητή της υπηρεσίας που παγιδεύεται σε μια κυβερνητική συνωμοσία και θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτήν την θανάσιμη απειλή, χωρίς καμία απώλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘόρυβος: Το παρελθόν στοιχειώνει στο νέο βελγικό θρίλερ του Netflix12.09.2018

Η πλοκή του «Νυχτερινός Πράκτορας»

Ο Πίτερ και η Ρόουζ θα πρέπει να αποτρέψουν μία δολοφονική συνωμοσία. Photo Credits: Netflix

Ο Πίτερ Σάδερλαντ ήταν ένας από τους καλύτερους πράκτορες του FBI, όμως χρειάστηκαν μόλις λίγες θεωρίες συνωμοσίας για να καταλήξει στο άχαρο πόστο του τηλεφωνητή της υπηρεσίας, και μάλιστα στη νυχτερινή βάρδια.

Οι περισσότερες ώρες της βάρδιας περνούν υπερβολικά ήσυχα με το τηλέφωνο να μη χτυπά σχεδόν ποτέ. Τη μία φορά που θα χτυπήσει όμως, θα είναι και η πιο κομβική. Ένα βράδυ, ο Πίτερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δολοφονικό μυστικό, το οποίο θα του αποκαλύψει η Ρόουζ Λάρκιν, μια πρώην διευθύνουσα σύμβουλο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, στην οποία εκμυστηρεύτηκαν τον συγκεκριμένο αριθμό η θεία και ο θείος της, λίγο πριν βρεθούν άγρια δολοφονημένοι.

Αυτό που αποκάλυψε στον Πίτερ η Ρόουζ είναι πως οργανώνεται μία τρομοκρατική επίθεση στον Λευκό Οίκο και οι δύο τους θα ξεκινήσουν ένα αγωνιώδες ανθρωποκυνηγητό, μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν θα συντρέχει κανένας κίνδυνος τόσο για εκείνους όσοι και για τα φερόμενα ως θύματα της επερχόμενης επίθεσης.

Στη ριψοκίνδυνή τους αποστολή θα τους βοηθήσει η Νταϊάν, υπεύθυνη προσωπικού του Λευκού Οίκου, όμως στην πραγματικότητα, δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανένα, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Οι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν
  • Ο Γκάμπριελ Μπάσο υποδύεται τον Πίτερ Σάδερλαντ, ο οποίος δουλεύει στο FBI ως μυστικός νυχτερινός πράκτορας , περιμένοντας κάθε μέρα να χτυπήσει το τηλέφωνο κινδύνου, όμως τα πράγματα είναι κάπως βαρετά, μέχρι βέβαια στον δρόμο του να βρεθεί η Ρόουζ και μία πιθανή συνωμοσία που δύσκολα μπορεί κανείς να παραβλέψει.
  • Η Λουσιάν Μπιουκάναν υποδύεται τη Ρόουζ Λάρκιν, μία νεαρή χρεοκοπημένη διευθύνουσα σύμβουλο στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βίαιη δολοφονία των θείων της και μία πληροφορία που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα και μαζί με τον νέο της «προστάτη», τον Πίτερ, θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν έναν θανάσιμο κίνδυνο.

Η Χονγκ Τσάου υποδύεται την Νταϊάν Φαρ στη νέα σειρά του Netflix, “Νυχτερινός Πράκτορας”. Photo Credits: Netflix

  • Η Χονγκ Τσάου υποδύεται τη Νταϊάν Φαρ, επικεφαλής προσωπικού του Λευκού Οίκου και υπεύθυνη για την ασφάλεια του Πίτερ και της Ρόουζ στην δύσκολη αποστολή τους, ενώ ταυτόχρονα ερευνά την δολοφονία της θείας και του θείου της Ρόουζ, οι οποίοι ήταν πρώην κατάσκοποι του FBI.
  • Η Φόλα Έβανς είναι η Τσέλσι Άρρινγκ, εργατική πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών και υπεύθυνη για την ασφάλεια της κόρης του αντιπροέδρου, προσπαθώντας να αφήσει το στίγμα της σε έναν ανδροκρατούμενο τομέα.
  • Ο Ντ. ΜΠ. Γουντσαιντ είναι ο Έρικ Μονκς, ένας ικανός πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από αρκετό καιρό αδράνειας και παλεύει να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των ανωτέρων του, σε μία δύσκολη περίοδο για την υπηρεσία.
  • Η Σάρα Ντέσαρντινς είναι η Μάντι Ρέντφιλντ, κόρη του αντιπροέδρου Ρέντφιλντ που θα κάνει τα πάντα για να ξεφύγει από τη σκιά του πατέρα της, παρότι ο κίνδυνος καραδοκεί και κανένας δεν είναι πλέον ασφαλής.

Γεμάτη ανατροπές και μυστήριο, η νέα σειρά 10 επεισοδίων του Netflix είναι για τους λάτρεις της δράσης η πλέον ιδανική binge-worthy επιλογή για το Σαββατοκύριακο, και όχι μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSky High: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα “must watch” ισπανική σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b