MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Sky High: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα “must watch” ισπανική σειρά του Netflix

Ο μυστηριώδης κόσμος της ισπανικής ταινίας «Sky High» ξανά ζωντανεύει, συστήνοντάς μας – σε 8 επεισόδια αυτή τη φορά – τον νέο δυναμικό αρχηγό της συμμορίας, τη Σόλε.

Ειρήνη Μωραϊτη | 18.03.2023

Οι ισπανικές ταινίες και σειρές τα τελευταία χρόνια κατακλύζουν το περιεχόμενο του Netflix και κερδίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον των χρηστών του. Η νέα δραματική ισπανική σειρά που μόλις προσγειώθηκε στην πλατφόρμα ονομάζεται «Sky High» και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στο σερί αυτό της επιτυχίας.

Ο τίτλος μπορεί σε αρκετούς να φανεί γνώριμος, καθώς το «Sky High» έρχεται να συνεχίσει την ιστορία που άφησε η ομώνυμη ταινία της πλατφόρμας που κυκλοφόρησε το 2021 και μάς σύστησε με τον δικό της τρόπο τον μυστηριώδη κόσμο της ισπανικής μαφίας. Τώρα, το τιμόνι παίρνει η Σόλε και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη των υπολοίπων μελών της ιδιότυπης αυτής συμμορίας του «Sky High»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Μάρτιο12.09.2018

Η πλοκή του «Sky High»

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Σόλε θα αναγκαστεί να πάρει τη ζωή αλλά και μία περιβόητη συμμορία ληστών στα χέρια της. Photo Credits: Netflix

Όταν ο Άνχελ χάνει τη ζωή του σε διαμάχη με μία αντίπαλη συμμορία, αφήνει πίσω του τη Σόλε με τον γιο τους αλλά και μία ολόκληρη συμμορία περιβόητων Ισπανών ληστών χωρίς αρχηγό. Η Σόλε τότε θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να αναλάβει τόσο την ασφάλεια της οικογένειάς της όσο και την ευθύνη όσων μέχρι τότε είχε χτίσει ο σύζυγός της.

Έτσι, θα αποφασίσει να γίνει αρχιγκάνγκστερ και με αυτή της την επιλογή θα πάει κόντρα στον πατέρα της, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος διακινητής κλοπιμαίων της Μαδρίτης και θεωρεί πως μόνο εκείνος μπορεί να προστατεύσει την κόρη και τον εγγονό του.

Η Σόλε θα επιλέξει την ανεξαρτησία, όμως η νέα της «επαγγελματική σταδιοδρομία» θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, ενώ η ίδια ακόμα θα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό της νέας της ομάδας.

Στο ταξίδι της νέας της ζωής, η Σόλε θα βρει συμμάχους που θα τη βοηθήσουν να ξεδιαλύνει το μυστήριο πίσω από τους θανάτους που έχουν σημαδέψει το πεπρωμένο της αλλά και να συνεχίσει με επιτυχία το όνειρο του αδικοχαμένου της συζύγου.

Βέβαια, ούτε η αστυνομία ούτε και οι υπόλοιπες συμμορίες με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη η Σόλε θα είναι πρόθυμοι να κάνουν τον αγώνα της κάπως πιο εύκολο. Ευτυχώς για τη Σόλε, το μότο της είναι το «Sky High» και μόνο όταν τα καταφέρει θα σταματήσει να προσπαθεί…

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Ο Λουίς Τοσάρ υποδύεται τον Ροτζέλιο, πατέρα της Σόλε, την οποία υποδύεται η Άσια Ορτέγκα. Photo Credits: Netflix

  • Η Άσια Ορτέγκα πρωταγωνιστεί ως Σόλε, η οποία έχοντας μείνει χήρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να γίνει αρχιγκάνγκστερ για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του γιου της και να συνεχίσει το όραμα του συζύγου της.
  • Ο Λουίς Τοσάρ πρωταγωνιστεί ως Ροτζέλιο, πατέρας της Σόλε και ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κλεμμένων αντικειμένων της Μαδρίτης, που θα προσπαθήσει να αποτρέψει την κόρη του από το να πάρει το μέλλον της οικογένειάς της στα χέρια της.
  • Ο Άλβαρο Ρίκο υποδύεται τον Φερνάν, σημαντικό πρόσωπο στην νέα ομάδα της Σόλε αλλά και στην προσωπική της ζωή.
  • Η Πατρίθια Βίκο ως Μερθέντες, ο Ρίτσαρντ Χολμς ως Πόλι, ο Φερνάντο Κάγιο ως Ντούκε, ο Άγιαξ Πεδρόσα ως Μότο και ο Dollar Selmouni ως Τζιτάνο επιστρέφουν στους ρόλους τους ως ληστές της περιβόητης συμμορίας της Μαδρίτης και ακολουθούν πλέον τις οδηγίες της νέας τους αρχηγού, της Σόλε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLuther, ο έκπτωτος: Ο Idris Elba έρχεται να μάς καθηλώσει ξανά – Όσα πρέπει να ξέρουμε πριν την πρεμιέρα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b