MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θόρυβος: Το παρελθόν στοιχειώνει στο νέο βελγικό θρίλερ του Netflix

Ένα ακόμα θρίλερ προσγειώθηκε στο Netflix – βελγικό αυτή τη φορά – με τους πρωταγωνιστές του να ψάχνουν μία λύτρωση που το παρελθόν τους έχει στερήσει.

Ειρήνη Μωραϊτη | 26.03.2023

Η λέξη «θόρυβος» ακούγεται σχεδόν αθώα, μέχρι βέβαια να γίνει τίτλος σε θρίλερ. Ο «Θόρυβος» που προσγειώθηκε την προηγούμενη βδομάδα στο Netflix και έχει ήδη σκαρφαλώσει στο top 10 της πλατφόρμας, είναι σίγουρα ένα από αυτά τα παραδείγματα.

Το νέο βελγικό θρίλερ αφηγείται την ιστορία του Ματίας, ο οποίος μόλις μετακόμισε στο πατρικό του μαζί με τη γυναίκα και το νεογέννητο μωρό τους. Σύντομα όμως, μυστικά από το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς του αρχίζουν να τον στοιχειώνουν και σύντομα δε θα μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια από τις παραισθήσεις…

Η πλοκή του «Θόρυβος»

Photo Credits: Netflix

Κάθε οικογένεια έχει τα μυστικά της, κάποια όμως είναι πιο σκοτεινά από άλλα. Ο Ματίας τα τελευταία χρόνια δηλώνει influencer και έχει συγκεντρώσει έναν ικανοποιητικό αριθμό ακολούθων που του επιτρέπει να ζει άνετα, χωρίς να κάνει κάποια επιπλέον δουλειά.

Πέρα από τον Ματίας, ο «Θόρυβος» μάς συστήνει και τη σύζυγό του, Λιβ, με τον Τζούλιους, τον γιο τους. Όταν αποφασίζουν να μετακομίσουν στο πατρικό του Ματίας σε μία επαρχία του Βελγίου, όλα φαίνονται ήρεμα και ιδανικά. Όμως φαίνεται πως υπολόγιζαν χωρίς να λογαριάζουν το καλά κρυμμένο παρελθόν που έκρυβε αυτό το σπίτι.

Ο πατέρας του Ματίας, Πολ, πάσχει από άνοια και μένει πλέον σε ένα γηροκομείο πολύ κοντά στο πατρικό τους. Ο γιος του τον επισκέπτεται συχνά και σε μία στιγμή αναλαμπής, μαθαίνει πως το εργοστάσιο στο οποίο δούλευε ο Πολ φυλάει στα θεμέλιά του κάποια άκρως δολοφονικά μυστικά.

Μόλις μαθαίνει αυτή την πληροφορία, ο Ματίας αρχίζει να «σκαλίζει» το παρελθόν, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο ζοφερό από ότι περίμενε, καθώς το εργοστάσιο αποτελούσε έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για την ίδια την κοινότητα.

Όσο η έρευνά του προχωρά, τόσο βυθίζεται βαθύτερα στο μυστήριο και χάνει σιγά σιγά το μυαλό του, καθώς ο θόρυβος των τύψεων είναι πλέον πολύ πιο δυνατός από αυτόν της λογικής του. Και φυσικά, σε όλο αυτό το ταξίδι, έχει ως «συνεπιβάτες» το φανατικό κοινό του, το οποίο βέβαια παρακολουθεί την ιστορία με καχυποψία.

Η Λιβ από την άλλη, μη μπορώντας ούτε να αναγνωρίσει πια τον σύζυγό της, ανησυχεί και προσπαθεί να ανακαλύψει η ίδια τα μυστικά του παρελθόντος, πριν αυτά καταφέρουν να της στερήσουν την οικογένειά της.

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν

Photo Credits: Netflix

  • Ο Βαρντ Κέρεμανς πρωταγωνιστεί ως Ματίας, ένας επιτυχημένος social media influencer που επιλέγει να μετακομίσει στο πατρικό του μαζί με την σχετικά νεοσύστατη οικογένειά του. Εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του πατέρα του, ενώ σύντομα θα του γίνει εμμονή να τον αθωώσει από ένα σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει αρκετά χρόνια πριν.
  • Η Σάλι Χάρμσεν πρωταγωνιστεί ως Λιβ, η οποία έχει μία μικρή επιχείρηση με catering και προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή, μαζί με τον Ματίας και τον γιο τους, Τζούλιο.
  • Ο Γιούαν Λέισεν πρωταγωνιστεί ως Πολ, πατέρας του Ματίας που παλιότερα δούλευε σε ένα εργοστάσιο το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο και ο ίδιος φαίνεται να είχε εκβιαστεί ώστε να μην αποκαλύψει τίποτα από όσα ήξερε για την ιστορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSky High: Όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα “must watch” ισπανική σειρά του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b