MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φρούτα και απώλεια βάρους: 4 μύθοι που πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε

Όταν πρόκειται για τη διατροφή και την απώλεια βάρους, υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί έξω και δυστυχώς οι περισσότερες δεν είναι αληθινές.

Monopoli Team

Ανάλογα με το τι διαβάζετε, κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι τα φρούτα είναι είτε ο καλύτερος φίλος είτε ο χειρότερος εχθρός εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος. Αλλά τι είναι αλήθεια και τι όχι; Εδώ είναι οι κορυφαίοι μύθοι για τα φρούτα και την απώλεια βάρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 καθημερινές συνήθειες που φαίνονται υγιεινές, αλλά μπορεί να μην είναι12.09.2018

Μύθος 1: Δεν πρέπει να τρώτε φρούτα επειδή είναι πλούσια σε ζάχαρη

Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για τα φρούτα είναι ότι επειδή είναι γλυκά, περιέχουν ζάχαρη και ως εκ τούτου είναι «κακό» για εσάς. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά μεταξύ της φυσικής ζάχαρης στα φρούτα και των τροφίμων με πρόσθετα σάκχαρα. Ο οργανισμός μας χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικά τη φυσική φρουκτόζη των φρούτων από αυτή που προέρχεται από την επεξεργασμένη ζάχαρη.

Τα φρούτα είναι επίσης από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα και παρέχουν άλλα θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και νερό.

Ιδιαίτερα οι φυτικές ίνες που βρίσκονται στα φρούτα βοηθούν στην ενίσχυση της πληρότητας καθώς επιβραδύνουν την πέψη, που σημαίνει ότι μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚερσετίνη: Τι είναι και γιατί είναι καλό να την εντάξετε στη διατροφή σας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b