MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

4 καθημερινές συνήθειες που φαίνονται υγιεινές, αλλά μπορεί να μην είναι

Είναι όλες αυτές οι λεγόμενες υγιεινές συνήθειες τόσο υγιεινές όσο νομίζετε;

Monopoli Team

Όταν πρόκειται για την υγεία δεν υπάρχει τέλος στον αριθμό των συνηθειών που μπορείτε να υιοθετήσετε. Αλλά η αλήθεια είναι πως όλες αυτές οι συνήθειες που φαίνονται τόσο υγιεινές μπορείτε τελικά να μην είναι. Πώς μπορείτε να το γνωρίζετε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλη την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Harvard δημιούργησε τον πρώτο βιονικό κόλπο. Θα φέρει επανάσταση στη γυναικολογική υγεία;12.09.2018

Καθαρίζετε το σώμα σας
Η ετυμηγορία: Μην το κάνετε.

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν αποτοξίνωση για να διώξουν τις τοξίνες από το σώμα τους αλλά και για να βοηθήσουν στην επανεκκίνηση του μεταβολισμού με σκοπό την απώλεια βάρους. Όμως δεν πρέπει να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους.

Με εξαίρεση κάποια βραχυπρόθεσμη, γρήγορη απώλεια, η έρευνα δεν μπόρεσε να αποδείξει σταθερά αποτελέσματα όσο αφορά τις αποτοξινώσεις. Επίσης το σώμα είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να εξουδετερώνει και να αποβάλλει τις περισσότερες από τις τοξίνες στις οποίες εκτίθεστε καθημερινά, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται εξωτερική βοήθεια, εκτός από το να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 οφέλη που θα συμβούν στον οργανισμό σου, αν κόψεις το αλκοόλ για 30 ημέρες12.09.2018

Μετράτε τις θερμίδες
Η ετυμηγορία: Μην το κάνετε.

Η μέτρηση των θερμίδων μπορεί να είναι η ραχοκοκαλιά των εμπορικών προγραμμάτων απώλειας βάρους, αλλά δεν λειτουργεί. Είναι ένα ανακριβές μέτρο και μια διαδικασία που θα σας απογοητεύσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν απορροφούνται όλες οι θερμίδες με τον ίδιο τρόπο και δεν καίμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b