MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Dream of the Desert: Το τρένο Orient Express της Μέσης Ανατολής θα φτιάξει η Σαουδική Αραβία με 51 εκατ. δολάρια

Ακριβώς όπως το εμβληματικό Orient Express, η Σαουδική Αραβία είναι έτοιμη να αποκτήσει το πρώτο της πολυτελές τρένο που θα μεταφέρει τους επιβάτες σε ένα ταξίδι 1.300 χιλιομέτρων σε όλο το βασίλειο.

Monopoli Team

Είναι πλέον προφανές ότι στη Σαουδική Αραβία έχουν βαλθεί να κατασκευάσουν ό,τι πιο εξωφρενικό έχει γεννήσει ο ανθρώπινος νους: από ένα χιονοδρομικό κέντρο που θα φιλοξενεί μέχρι και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα στην έρημο και μια γραμμική πόλη 170 χλμ. που ονομάζεται The Line, μέχρι αιωρούμενα resort που αψηφούν τη βαρύτητα, και φυσικά τον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου.

Αυτό που φαίνεται ότι έλειπε από το αρχιτεκτονικό όραμα του διαδόχου των Εμιράτων Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ ήταν το πώς θα μπορούσε κάποιος να θαυμάσει όλα αυτές τις υπερφυσικές κατασκευές ταξιδεύοντας με την πολυτέλεια που θα άρμοζε σε έναν επισκέπτη του βασιλείου του.

Το κενό αυτό έρχεται να καλύψει τώρα η προσθήκη ενός πολυτελούς τρένου, του πρώτου αυτής της κατηγορίας στη Μέση Ανατολή, προσθέτοντας ένα ακόμη στολίδι στο στέμμα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Όπως ανακοινώθηκε, οι Εθνικοί Σιδηρόδρομοι της Σαουδικής Αραβίας (SAR) ήρθαν σε συμφωνία με τον ιταλικό Όμιλο Arsenale, με μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ του διευθύνοντα συμβούλου της SAR, Μπάσαρ Αλ Μαλίκ, και του προέδρου του Ομίλου Arsenale, Πάολο Μπαρλέτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Θεάτρου με 5 παραστάσεις για όλη την οικογένεια12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b