MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα (20-24/03) στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Monopoli Team

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

“Τα πάντα όλα” των Kwan και Scheinert: COSMOTE CINEMA 1HD στις 20:20, Δευτέρα 20/03

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας  που απέσπασε 7 βραβεία στα φετινά Oscars, συμπεριλαμβανομένου της καλύτερης ταινίας, θα προβληθεί στην COSMOTE TV αυτή την Δευτέρα. Υπόθεση: Μια εξουθενωμένη Κινεζομερικανίδα (Michelle Yeoh)  παλεύει να αντιμετωπίσει τα αμέτρητα προβλήματα της καθημερινότητάς της. Όλα όμως αλλάζουν, όταν της δίνεται η δυνατότητα να… μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα!

“Έντι, ο Αετός” του Dexter Fletcher: Open στις 21:00, Δευτέρα 20/03

Εμπνευσμένη από την πραγματική ιστορία του Eddie Edwards, άλτη του Σκι, αυτή η άκρως feelgood ταινία έχει τον Taron Egerton να ενσαρκώνει τον Έντι τον Αετό, ενώ ο Hugh Jackman υποδύεται έναν ειδικό στο άλμα του σκι που βοηθά τον Έντι στην περιπετειώδη προπόνησή του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Κάλγκαρι.

“Πίτερλου” του Mike Leigh: Open στις 23:30, Τρίτη 21/03

Ιστορικό δράμα Βρετανικής παραγωγής με τους  Rory Kinnear, Maxine Peake και Neil Bell. Το κινηματογραφικό έπος αφορά την περιβόητη σφαγή του 1819 στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ όταν κατ’ εντολή των αρχών της πόλης η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων διαλύθηκε με αιματηρό τρόπο.

“Destroyer”  της Karyn Kusama: Πρεμιέρα στο Star στις 21:00, Τετάρτη 22/03

Με την βραβευμένη με Oscar Nicole Kidman, το αστυνομικό θρίλερ του 2018 που κάνει πρεμιέρα στο Star ακολουθεί τη ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ, που έλαβε μέρος σε μια μυστική αποστολή, με σκοπό να εισχωρήσει σε μια συμμορία με αρχηγό τον τρομακτικό Σίλας (Toby Kebbell). Όταν μια από τις βίαιες ληστείες τους αποτυγχάνει, η κάλυψη της Έριν χάνεται και ο Σίλας διαφεύγει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Σίλας επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ, έχοντας καταστρώσει το σχέδιο της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας στην ιστορία των ληστειών.

“Το μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι” του Sergio Castellitto: Πρεμιέρα στο COSMOTE TV CINEMA 1HD στις 21:00, Πέμπτη 23/03

Ρομαντική κομεντί Γαλλικής παραγωγής με πρώτη προβολή αυτή την Πέμπτη στο COSMOTE TV CINEMA 1HD. Υπόθεση: Ένας μοναχικός Ιταλός (Sergio Castellitto) μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο μικρό βιβλιοπωλείο που διατηρεί στο Παρίσι και τη φροντίδα της ανάπηρης κόρης του (Matilda De Angelis) . Μα η καθημερινότητά του αναστατώνεται όταν εισέρχεται στη ζωή του μια πληθωρική γυναίκα (Bérénice Bejo).

“Αντίο Κρίστοφερ Ρόμπιν” του Simon Curtis: Open στις 23:00, Παρασκευή 24/03

Δραματική ταινία-βιογραφία βασισμένη στη ζωή του δημιουργού του διάσημου χαρακτήρα “Ο Γουίνι το Αρκουδάκι” με τους Domhnall Gleeson, Margot Robbie και Kelly Macdonald. Πως η σχέση του συγγραφέα A. Milne με τον γιο του ενέπνευσε την ιδέα για έναν από τους πιο διάσημους παιδικούς ήρωες;

Πλατφόρμες

“Το τραγούδι των Σκορπιών” του Anup Singh: Cinobo

Ένα ινδικό αισθηματικό δράμα για έναν καταραμένο έρωτα, μια εκδίκηση και τη λυτρωτική δύναμη ενός τραγουδιού. H Golshifteh Farahani και ο Irrfan Khan  πρωταγωνιστούν σε μια μαγευτική ταινία από το Φεστιβάλ του Λοκάρνο.

“18” του Βασίλη Δούβλη: Ertflix

Δραματική ταινία του νέου Ελληνικού κινηματογράφου με τους Ιωσήφ Γαβριελάτο, Νικόλα Ζεγκίνογλου, Αναστάση Λαουλάκο, και Κλέλια Ανδριολάτου. Σε μια λαϊκή αθηναϊκή συνοικία, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, την αναζωπύρωση του φασισμού και την εξάπλωση της πανδημίας, μια ομάδα δεκαοχτάχρονων μαθητών καταδιώκει μετανάστες, ομοφυλόφιλους και οποιονδήποτε διαφέρει. Ένας συμμαθητής τους δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τη δράση τους και γίνεται γρήγορα στόχος τους.

“Κινέττα” του Γιώργου Λάνθιμου: Cinobo

Ελληνική παραγωγή του Γιώργου Λάνθιμου με τους Άρη Σερβετάλη, Ευαγγελία Ράντου και Κώστα Ξυκομηνό. Σε ένα έρημο τουριστικό θέρετρο στην Κινέττα, ένας αστυνομικός που έχει πάθος με τις Ρωσίδες, τα αυτοκίνητα και τα κασετόφωνα, διερευνά μια σειρά από δολοφονίες που συνέβησαν πρόσφατα στην περιοχή. Για να λύσει τα εγκλήματα, επιστρατεύει μια νεαρή καθαρίστρια ξενοδοχείου, έναν παράξενο τύπο που κάνει βιντεοσκοπήσεις κι έναν υπάλληλο φωτογραφείου. Η ιδιόμορφη αυτή ομάδα στήνει αναπαραστάσεις των φόνων ψάχνοντας να βρει την αλήθεια –ή και όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: 10 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

“Κλέφτες Καταστημάτων” του Hirokazu Koreeda: Ertflix

Δράμα Ιαπωνικής Παραγωγής με τους Lily Franky, Sakura Andô, Kirin Kiki. Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή η σύζυγός του είναι διστακτική στο να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους τελικώς συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b