MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TIPS

5 tips για να βγάζουμε καλύτερες φωτογραφίες

Στην εποχή των social media οι φωτογραφίες, selfies και μη, είναι το βασικό υλικό. Με τα κινητά τηλέφωνα κάθε άτομο έχει μια φωτογραφική στην τσέπη του, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για σωστές εικόνες.

Monopoli Team

Με τόσα φίλτρα και προγράμματα είναι πλέον δύσκολο να βγάλεις κακή φωτογραφία selfie, όμως η κατάχρησή τους μπορεί και να σε κάνει, κυριολεκτικά, άλλο άνθρωπο. Ξέχνα για λίγο τις φωτογραφικές μηχανές και ακολούθησε τους παρακάτω βασικούς κανόνες για να βγάζεις τέλειες φωτογραφίες κάθε φορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 5 looks που θέλεις να αντιγράψεις μέσα το 202312.09.2018

1. Βρες το «καλό σου προφίλ».

Μπορεί να ακούγεται αστείο, όμως όλοι έχουμε μια γωνία που μάς κολακεύει περισσότερο κι αν αφιερώσεις λίγο χρόνο για να τη βρεις θα καταφέρεις να βγάλεις πολλές αψεγάδιαστες φωτογραφίες στο μέλλον. Δοκίμασε πώς φαίνεσαι με το πηγούνι ψηλά ή πιο χαμηλά, το δεξί ή το αριστερό προφίλ ή κοιτώντας ευθεία στην κάμερα, έχοντας λίγο γερμένο το κεφάλι ή στα 3/4; Πέρασε λίγο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να βρεις και την κατάλληλη στάση του σώματος και είσαι -σχεδόν- έτοιμος.

2.Το τέλειο φως!

Όσο προφανές κι αν σου ακούγεται, η τέλεια φωτογραφία χρειάζεται τον καλύτερο φωτισμό, κι αυτός δεν είναι άλλος από το φυσικό φως. Όπως λέει και η Jordan Liberty, διάσημη blogger «Το φως είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο προϊόν ομορφιάς και δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις για να το αποκτήσεις». Αντί να βλέπεις την οθόνη του υπολογιστή σου ή την τηλεόραση, στρέψου προς ένα παράθυρο με φυσικό φως.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b