MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη που πρέπει να βάλεις στη ρουτίνα σου

Η καφεΐνη δεν μπορεί μόνο να ξυπνήσει τον οργανισμό μας, μπορεί να ξυπνήσει και το βλέμμα μας.

Instagram/@bizceizleyin
Monopoli Team

Τα κουρασμένα μάτια είναι συχνό φαινόμενο αφού η καθημερινότητα είναι γρήγορη και οι απαιτήσεις πολλές. Αυτή η κούραση αποτυπώνεται απευθείας στο βλέμμα μας και ένα προϊόν σίγουρα που μπορεί να μας βοηθήσει είναι η κρέμα ματιών. «Η καφεΐνη στην κρέμα ματιών χρησιμοποιείται κυρίως για να φωτίσει, να συσφίξει και να ξυπνήσει το δέρμα», εξηγεί ο Corey L. Hartman, δερματολόγος στο «Byrdie».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOι καλύτερες low-budget κρέμες ματιών για λαμπερό βλέμμα12.09.2018

Η καφεΐνη είναι ένα αγγειοσυσταλτικό στοιχείο, που σημαίνει ότι συστέλλει ή συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία. «Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία ενώ δρα ως αντιφλεγμονώδες», προσθέτει. Αυτό είναι που κάνει το συστατικό εξαιρετικό τόσο για τους μαύρους κύκλους όσο και για το πρήξιμο.

Η καφεΐνη είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, επομένως βοηθά στην προστασία του δέρματός σας από ορισμένες βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και η έκθεση στον ήλιο. «Αυτό είναι σημαντικό αφού το δέρμα στο βλέφαρο είναι πολύ πιο λεπτό από ό,τι στο υπόλοιπο πρόσωπο», λέει ο Michele Koo, πλαστικός χειρουργός.

Αυτά τα οφέλη καθιστούν την καφεΐνη ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στις κρέμες ματιών στη βιομηχανία ομορφιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης στην επιδερμίδα σας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b