MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Cinq Mondes: Slow beauty με γαλλική υπογραφή

H γαλλική εταιρεία καλλυντικών Cinq Mondes γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια και έκτοτε αποτελεί ένα clean beauty brand με έμπνευση από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς του κόσμου.

Monopoli Team | 25.01.2023

Ένα clean beauty brand με έμπνευση από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς του κόσμου

H γαλλική εταιρεία καλλυντικών Cinq Mondes γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια και, μέσα από τα beauty rituals of the world®, αξιοποιεί τελετουργίες ομορφιάς από 12 χώρες: Βραζιλία, Μαρόκο, Αίγυπτο, Τυνησία, Συρία, Ινδία, Ινδονησία, Ταϋλάνδη, Πολυνησία, Νότια Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία. Με βιολογικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, που περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστά που αγγίζουν το 99%, μας μυεί στη φιλοσοφία slow beauty, δημιουργώντας την αίσθηση ενός home spa που συνδυάζει τη φροντίδα της επιδερμίδας και την ηρεμία του νου.

Απολαύστε μοναδικά «νοητά» ταξίδια για όλες τις αισθήσεις, μέσα από τα εμβληματικά προϊόντα και σειρές της Cinq Mondes… Κάθε προϊόν ή treatment σας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό εξωτικό προορισμό!

Ταξίδι στην Ιαπωνία… με τη Gétô Suprême

Η «Haute Couture» της αντιγήρανσης! Mία ιεροτελεστία ομορφιάς με βάση το «φυτό της μακροζωϊας», εμπνευσμένη από το νησί Okinawa της Ιαπωνίας, όπου οι κάτοικοι φημίζονται για τη μακροζωϊα τους και τις τελετουργίες ομορφιάς που ακολουθούν. Το πολύτιμο φυτό Gétô, που ανήκει στην οικογένεια της πιπερόριζας και χρησιμοποιείται ως αντιρυτιδικό συστατικό από τους κατοίκους της Okinawa, αποτελεί την «καρδιά» των 3 προϊόντων της σειράς – Gétô Suprême the Cream, Gétô Suprême the Serum και Gétô Suprême the Eyes and Lip Contour. Η ολοκληρωμένη σειρά με βάση το «φυτό της μακροζωϊας» χαρίζει διπλή δράση αφού προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης. Πηγή νεότητας τόσο για το δέρμα όσο και τον νου, η σειρά Gétô Suprême εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν των θεραπειών ομορφιάς που βασίζονται στη βοτανική βιοτεχνολογία.

Ταξίδι στο Μπαλί… με το Five Flowers Micellar Cleansing Water

Must-have για το πιο αγνό skincare! Ένα 3 σε 1 μικκυλιακό νερό καθαρισμού, το Five Flowers Micellar Cleansing Water είναι μία πιστοποιημένη βιολογική φόρμουλα που έχει δημιουργηθεί από το εργαστήριο της Cinq Mondes στο Παρίσι με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης – κατέχει πιστοποίηση Cosmo Organic. Χαρίζει 3 δράσεις ομορφιάς σε κάθε χρήση: ντεμακιγιάζ – καθαρισμό – τόνωση. Με μία μόνο κίνηση αφαιρεί όλο το μακιγιάζ, καθαρίζει και τονώνει το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Η σύνθεσή του με 5 τροπικά λουλούδια του Μπαλί (Πλουμέρια, Γαρδένια, Ιβίσκος, Υλάνγκ – Υλάνγκ, Λωτός) καθαρίζει απαλά το δέρμα, αποτοξινώνει την επιδερμίδα σε βάθος χάρη στο βιολογικό εκχύλισμα λεμονιού ενώ το έλαιο από ylang-ylang που περιέχει ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και αίσθηση φρεσκάδας.

Ταξίδι στο Μαρόκο… με το Eau de l’Atlas

H ολιστική προσέγγιση της Cinq Mondes στο σπα, μέσα από ένα βιολογικό mist που αποτελεί φόρο τιμής στην χαρά της ζωής και στον ήλιο. Το Eau de L’ Atlas δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια χαλαρωτική και ανακουφιστική εμπειρία, όπως ένα ζεστό καλοκαίρι που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Σαν ένα ηλιόλουστο διάλειμμα στη σκιά των πορτοκαλιών του Άτλαντα. Ένα δροσερό αρωματικό spray σώματος με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, που συνδυάζει αρμονικά τον γλυκό φλοιό πορτοκαλιού και το πορτοκάλι της Σεβίλλης, τη γλυκύτητα του νερού από τα άνθη της πορτοκαλιάς και τις νότες βοτάνων από τον αιγυπτιακό βασιλικό και τα αλεσμένα φύλλα πορτοκαλιού. Εμπνευσμένο από την κουλτούρα του Μαρόκου και συγκεκριμένα από το τελετουργικό του Μαροκινού χαμάμ. Αφού απολάμβαναν τους εξαγνιστικούς ατμούς των ατμόλουτρων, οι γυναίκες της Ανατολής είχαν το έθιμο να ψεκάζονται με ένα δροσιστικό λουλουδάτο νερό, πιστεύοντας ότι αφυπνίζει το σώμα και την καρδιά. Το νερό Άτλας, που γεννιέται από τον ήλιο και τις πορτοκαλιές, είναι μέρος αυτής της χιλιόχρονης παράδοσης, που μεταδίδεται από μητέρα σε κόρη, ως πραγματικό μυστικό ομορφιάς.

Περιποίηση «Sur Mesure» με τα Precious Elixirs

Tailor-made skincare με 5 πολύτιμα ενεργά συστατικά, με στοχευμένη και εξατομικευμένη δράση για 5 διαφορετικές ανάγκες! Η πιο πρόσφατη καινοτομία της Cinq Mondes στον τομέα του slow beauty, η «νέα γενιά» της σειράς Precious Elixirs μάς συστήνει την ανανεωμένη εκδοχή από 5 πολύτιμα οργανικά ελιξίρια, καθένα από τα οποία στοχεύει και σε μία διαφορετική ανάγκη της επιδερμίδας: Σφριγιλότητα, λάμψη, θρέψη, αποτοξίνωση και καταπράυνση.

Τι καθιστά αυτούς τους ορούς ξεχωριστούς; Πρόκειται για 5 ελιξίρια οργανικής προέλευσης, από φίνα βοτανικά έλαια, που συνδυάζουν ισχυρά συστατικά με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Τα συστατικά στοχεύουν σε κάθε κύτταρο του δέρματος και προσφέρουν εμφανή και μακράς διάρκεια αποτελέσματα. Τα 5 νέα προϊόντα της σειράς Precious Elixirs παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε τύπο δέρματος. Ένα κοκτέιλ περιποίησης που δρα στην «καρδιά» των κυττάρων μεταφέροντάς τους άμεσα τα πιο πολύτιμα οφέλη του, δίνοντας έμφαση στην ομοιόσταση του δερματικού συστήματος επαναφέροντας την ισορροπία του.

Μασάζ από όλο τον κόσμο

Τελετουργίες περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα με έμπνευση από τα Beauty Rituals of the World®. Ιαπωνία, Βραζιλία, Μαρόκο, Μπαλί και πολλοί ακόμη εξωτικοί προορισμοί, μετατρέπονται σε νοητά «ταξίδια» μέσα από κάθε treatment με την υπογραφή της Cinq Mondes. Ανακαλύψτε τον πλούτο των θεραπειών του brand ξεκινώντας από το Relaxing Traditional Oriental Massage, ένα τελετουργικό που θα σας μυήσει στη φιλοσοφία των «5 κόσμων» της Cinq Mondes. Αυτό το παραδοσιακό μασάζ, εμπνευσμένο από τη παράδοση του Μαροκινού χαμάμ, συνδυάζει αργές και βαθιές κινήσεις που αναζωογονούν το σώμα και «ξυπνούν» τις αισθήσεις. Το μασάζ πραγματοποιείται με ζεστό έλαιο Sumptuous Dry oil, που περιέχει θρεπτικό Αργκάν, σησαμέλαιο και ενυδατικό ελαιόλαδο, αρωματισμένο με ευκάλυπτο, κέδρο και κανέλα. Το μασάζ είναι εμπλουτισμένο με με ένα τελετουργικό του ψεκάσματος, αξιοποιώντας τα οφέλη της αρωματοθεραπείας μέσα από τη χρήση του Eau de l’ Atlas, στην αρχή και στο τέλος του. Μεταφερθείτε στους Κήπους του Άτλαντα και ανακαλύψτε τo beauty ritual που επέλεγαν οι γυναίκες της Ανατολής, οι οποίες μετά το λουτρό τους είχαν το έθιμο να ψεκάζονται με ένα δροσιστικό νερό από άνθη πορτοκαλιού, πιστεύοντας ότι αφυπνίζει το σώμα και την καρδιά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Cinq Mondes!
Orloff Day Spa Life Gallery, Εκάλη
Orloff Day Spa Theoxenia Palace, Κηφισιά

www.orloffbeauty.gr

Ακολουθήστε τη Cinq Mondes στο Instagram: @cinqmondes_greece.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b