ΣΥΝΤΑΓΗ
Βούτυρο από κάσιους από το food blog Vegan Times
Βούτυρο φτιαγμένο μόνο από κάσιους. Σπιτικό και αγνό, χωρίς ζάχαρη, πρόσθετα λίπη, συντηρητικά, ή αλάτι, με πλούσια κρεμώδη γεύση – απλά απολαυστικό!
Monopoli Team
25.01.2023
A
A
Υλικά
Εκτέλεση
- 2 κούπες κάσιους
- Δυνατό μπλέντερ
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα κάσιους τα οποία πρέπει να είναι ωμά, άψητα κι ανάλατα, και τα χτυπάμε αρκετές φορές, 30”-60” τη φορά, μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται ένα κρεμώδες μείγμα.
Ανάλογα με την ισχύ του μπλέντερ μας, θα χρειαστεί να το σταματήσουμε αρκετές φορές και με μία σπάτουλα να ενσωματώσουμε το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ στο υπόλοιπο μείγμα.
Μόλις αποκτήσει ρευστή υφή είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι και το απολαμβάνουμε πάνω σε ψωμί ολικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVegan ρυζόγαλο ζεστό από το food blog Vegan Times12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα μικρά μυστικά και ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Backstage Stories με τη Κατερίνα Παπουτσάκη
Τα πιο ξεχωριστά γούρια για μια καλότυχη νέα χρονιά
Γιατί βάζουμε ρόδι στις γιορτινές σαλάτες – Plus: Τα οφέλη του ροδιού
Θέατρο και μουσική: Όσα θα κάνουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πόλη
Προκήρυξη Υποτροφιών του Ιδρύματος Ωνάση 2026-27: Όλα όσα χρειάζεσαι, για μια κοινωνία που σε χρειάζεται
Στο Παρά Πέντε: Το επικό reunion που μάς έκανε να πούμε «εμείς ευχαριστούμε» (όρθια)
Ο θρυλικός ντετέκτιβ Χάρι Χόλε του Jo Nesbo έρχεται στο Netflix
Οι Beauty Advisors στο επίκεντρο της φετινής Holiday καμπάνιας της Sephora
Ο Βασίλης Προδρόμου στο Gazarte Roof Stage
Νεφέλη Φασούλη και Καλογεράκια υποδέχονται την νέα χρονιά στον Σταυρό του Νότου