ΣΥΝΤΑΓΗ
Βούτυρο από κάσιους από το food blog Vegan Times
Βούτυρο φτιαγμένο μόνο από κάσιους. Σπιτικό και αγνό, χωρίς ζάχαρη, πρόσθετα λίπη, συντηρητικά, ή αλάτι, με πλούσια κρεμώδη γεύση – απλά απολαυστικό!

Monopoli Team
25.01.2023
A
A
Υλικά
Εκτέλεση
- 2 κούπες κάσιους
- Δυνατό μπλέντερ

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα κάσιους τα οποία πρέπει να είναι ωμά, άψητα κι ανάλατα, και τα χτυπάμε αρκετές φορές, 30”-60” τη φορά, μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται ένα κρεμώδες μείγμα.
Ανάλογα με την ισχύ του μπλέντερ μας, θα χρειαστεί να το σταματήσουμε αρκετές φορές και με μία σπάτουλα να ενσωματώσουμε το μείγμα από τα τοιχώματα του μπλέντερ στο υπόλοιπο μείγμα.
Μόλις αποκτήσει ρευστή υφή είναι έτοιμο. Το βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι και το απολαμβάνουμε πάνω σε ψωμί ολικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVegan ρυζόγαλο ζεστό από το food blog Vegan Times12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα μικρά μυστικά και ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και οι εξελίξεις στη θεραπεία
Πρεμιέρες: Ισπανική επέλαση στις αίθουσες
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη