MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 8 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Monopoli Team

Τηλεόραση

Πριν Έρθεις Εσύ (Me Before You) στον ΑΝΤ1 – Σάββατο 7/1 στις 21:45

Ρομαντικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Θία Σαρόκ, Παίζουν: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Τζένα Κόουλμαν, Τσάρλς Ντανς, Μάθιου Λέβις

Υπόθεση: H εικοσιεξάχρονη Λουίζα Κλαρκ (Εμίλια Κλαρκ) είναι μία χαρούμενη, εξωστρεφής γυναίκα που ζει και υποστηρίζει την εργατική της οικογένεια. Έχοντας χάσει τη δουλειά της σε μία τοπική καφετέρια, προσλαμβάνεται ως η φροντιστής του Γουίλ Τρέινορ (Σαμ Κλάφλιν) ενός πρώην επιτυχημένου τραπεζίτη και κάποτε δραστήριου νεαρού άνδρα που έμεινε παράλυτος κατόπιν της εμπλοκής του σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν δύο χρόνια. Η Λουίζα δεν έχει καμία εμπειρία στον τομέα αυτό, αλλά η μητέρα του Γουίλ πιστεύει ότι η χαριτωμένη προσωπικότητά της θα τον βοηθήσει να συνέλθει.

Fight Club στο COSMOTE CINEMA 1HD – Σάββατο 7/1 στις 23:30

Κοινωνική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 1999

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ, Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ,Έντουαρντ Νόρτον,Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Υπόθεση: Ανικανοποίητος από τον υλιστικό τρόπο ζωής του, ένας γιάπης που πάσχει από αϋπνίες βρίσκει τον εαυτό του στο Fight Club, μια παράνομη λέσχη πυγμαχίας την οποία ίδρυσε με έναν αντισυμβατικό πωλητή. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Το Μυστικό Αρχηγείο στο COSMOTE CINEMA 1HD – Κυριακή 8/1 στις 21:00

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Άριελ Σούλμαν,Χένρι Γιοστ, Ηθοποιοί: Όουεν Γουίλσον,Μάικλ Πένια,Γουόκερ Σκόμπελ

Υπόθεση: Ο Τσάρλι μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι σούπερ ήρωας κι ότι έχει μυστικό αρχηγείο στο υπόγειο του σπιτιού. Το ίδιο όμως ανακαλύπτει και μια ομάδα κακών… και τώρα ο μικρός και οι φίλοι του θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο. (104′) Παραγωγή: ΗΠΑ

Logan Lucky στον ALPHA – Κυριακή 8/1 στις 22:00

Περιπέτεια αμερικανικής και κινεζικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντενμπεργκ, Ηθοποιοί: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντάνιελ Κρεγκ, Φάρα Μακένζι, Τζιμ Οέιρ

Υπόθεση: Οι Λόγκανς ανήκουν στην εργατική τάξη και ζουν στην δυτική Βιρτζίνια. H οικογένεια τους είναι διάσημη εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια για την κακοτυχία της, όταν ο Τζίμι Λόγκαν αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα η τύχη της να αλλάξει. Με λίγη βοήθεια από φίλους ληστές σχεδιάζει να κλέψει 14 εκατομμύρια δολάρια από την Πίστα Αγώνων Ταχύτητας Σάρλοτ κατά την διάρκεια του πιο δημοφιλούς αγώνα της χρονιάς.

Ο Χαμένος Θησαυρός του Χουρσίτ Πασά στην ΕΡΤ2 – Κυριακή 8/1 στις 23:00

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία:Σταύρος Τσιώλης, Παίζουν: Μάκης Κοντιζάς, Μήτσος Καραμήτζος, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάρης Μιχαλογιαννάκης, Πέτρος Καλογερόπουλος, Δήμος Καμποτιάτης, Γιώργης Παναγιωταράκος, Αλέκος Βαρανάκης, Παναγιώτης Μαρματζάκος, Τάκης Μόσχος, Τάκης Πανταβός

Υπόθεση: Στις 29 Ιανουαρίου του 1993 δραπέτευσαν από τις φυλακές Κορυδαλλού ογδόντα κατάδικοι. Όλα άρχισαν όταν ο Βασίλης, δραπετεύοντας για να συναντήσει την αγαπημένη του στην Αμαλιάδα, ξέχασε την πόρτα της φυλακής ανοιχτή. Σιγά σιγά τον δρόμο προς την ελευθερία βρήκαν άλλοι εβδομήντα εννέα. Η ταινία παρακολουθεί τους έντεκα από αυτούς, οι οποίοι καταφεύγουν στην Πελοπόννησο, για να αναζητήσουν τον χαμένο θησαυρό του στρατηγού Χουρσίτ Πασά. Η αναζήτηση του θησαυρού γίνεται αιτία διχασμού, συγκρούσεων και χωρισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοδαρικό με Αρονόφσκι, Φρέιζερ και «Φάλαινα»12.09.2018

The Pale Blue Eye – Netflix από 6/1

Το Pale Blue Eye είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix για αυτό το μήνα. Το θρίλερ μυστηρίου, σε σκηνοθεσία του Scott Cooper, αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Louis Bayard, που κυκλοφόρησε το 2003. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο παλιός γνώριμος του Cooper, Christian Bale και ο Harry Melling στους ρόλους του Landor και Poe αντίστοιχα, μαζί με τους Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall και Robert Duvall.
Περιγραφή Netflix: Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.

Ida στο ERTFLIX – Διαθέσιμο έως Κυρ. 08.01 23:59

Σκηνοθεσία: Pawel Pawlikowski, Πρωταγωνιστούν: Agata Kulesza, Agata Trzebuchowska, Joanna Kulig

Υπόθεση: Πολωνία 1962. Η Anna, μια ορφανή μαθήτρια καλόγρια μεγαλώνει στο μοναστήρι. Όταν πια έχει έρθει ο καιρός να ορκιστεί καλόγρια, η Ηγουμένη την ενημερώνει ότι πρώτα θα πρέπει να συναντήσει το μόνο εν ζωή συγγενικό της πρόσωπο, τη θεία της Wanda. Η αδερφή της μητέρας της, της αποκαλύπτει ότι είναι Εβραία και ότι το πραγματικό της όνομα είναι Ida. Οι δύο γυναίκες ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι αναζήτησης της αλήθειας για την οικογένειά τους, με σκοπό να ανακαλύψουν ποιες είναι και που ανήκουν πραγματικά. Ένα πολυβραβευμένο, ασπρόμαυρο αριστούργημα του Pawel Pawlikowski για την ταυτότητα, την οικογένεια, την πίστη, την ενοχή, τον σοσιαλισμό και τη μουσική.

 Dark Times στο Cinobo – Από 5/1

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής, πολωνικής και βρετανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Αβρανάς, Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Μάρτον Κσόκας, Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Κάτι Ούτινεν

Υπόθεση: Ένας ντετέκτιβ ανακαλύπτει πως ένα άλυτο μυστήριο και ένα ερωτικό έγκλημα μοιάζουν με αυτά που περιγράφονται σε ένα διάσημο μυθιστόρημα. Θα προσπαθήσει να εντοπίσει τον συγγραφέα και να ανακαλύψει την αλήθεια, η έρευνά του όμως θα γίνει εμμονική και θα φέρει στην επιφάνεια ορισμένα τρομακτικά μυστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie μέχρι το Dune: 14 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 202312.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b