MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Ποδαρικό με Αρονόφσκι, Φρέιζερ και «Φάλαινα»

Οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου με μια ματιά.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Φάλαινα

Ίσως την πιο εμβληματική ερμηνεία της καριέρας του δίνει ο ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ στην «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι, με την οποία θα βρεθεί σίγουρα στην οσκαρική πεντάδα με πολλά γραφεία στοιχημάτων να τον χρίζουν ακλόνητο φαβορί.
Κριτική και αίθουσες προβολής

M3gan

Στην τρομακτική «M3gan» του Τζέραρντ Τζόνστον μια κούκλα τεχνητής νοημοσύνης δίνει δυνατά και σχεδιασμένα στην εντέλεια μαθήματα συμπεριφοράς σε αλαζόνες ενήλικες και κακομαθημένα παιδιά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο

Ο Τομ Χανκς έχει την ευκαιρία να αποδείξει με το γλυκόπικρο «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» του Μαρκ Φόρστερ, πόσο αποτελεσματικός είναι στο να υποδύεται σημαδεμένους αντιήρωες της διπλανής πόρτας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο σύντροφος Βοκλονόγκοφ απέδρασε

Το στυλιζαρισμένο «Ο σύντροφος Βοκλονόγκοφ απέδρασε» προσπαθεί με λάθος τρόπο να πείσει ότι είναι ένα μεταμοντέρνο πολιτικό θρίλερ γύρω από το σκοτεινό σταλινικό παρελθόν της Ρωσίας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη

Ξαναζεσταμένο φαγητό ή εκτελεσμένη χωρίς όρεξη γνωστή συνταγή; Όπως και να έχει το «Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη» δεν ανήκει στις καλύτερες στιγμές του διδύμου Γκάι Ρίτσι- Τζέισον Στέιθαμ.
Αίθουσες προβολής

Μαρμαντιούκ

Ο διάσημος σκυλάκος «Μαρμαντιούκ» θα προσφέρει στην πιτσιρικαρία τις τελευταίες κινηματογραφικές εξόδους λίγο πριν από το άνοιγμα των σχολείων.
Αίθουσες προβολής

Αναπαράσταση

Τέλος, η επαναπροβολή της «Αναπαράστασης» του Θόδωρου Αγγελόπουλου μας θυμίζει ότι το σπουδαίο κινηματογραφικό ταξίδι του κορυφαίου έλληνα δημιουργού ξεκίνησε το 1970 με ένα πραγματικό έγκλημα που συνέβη στα ηπειρώτικα χωριά.
Αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναπαράσταση: Η αφιερωματική έκθεση στον Θόδωρο Αγγελόπουλο «ταξιδεύει» από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b