MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

1899: Η δημοφιλής σειρά του Netflix ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της χρονιάς για το Netflix, το sci-fi μυστήριο “1899”, ακυρώθηκε από την πλατφόρμα μετά από μία μόλις σεζόν.

Monopoli Team

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της χρονιάς για το Netflix, το sci-fi μυστήριο 1899, ακυρώθηκε από την πλατφόρμα μετά από μία μόλις σεζόν.

Η σειρά, που πολλοί συνέκριναν με το “Dark” για την πλοκή του, κυκλοφόρησε στο Netflix τον Νοέμβριο, τραβώντας την προσοχή των συνδρομητών της πλατφόρμας, φτάνοντας αμέσως στο Top 10 των περισσότερων χωρών.

Οι κριτικές ήταν εξίσου εντυπωσιακές, με 80% σκορ στο Rotten Tomatoes από τους κριτικούς και 77% σκορ από το κοινό. Στο 1899 πρωταγωνιστούσαν μερικά πολύ γνώριμα πρόσωπα από άλλες διεθνείς επιτυχίες του Netflix, όπως το Dark (Andreas Pietschmann) και το The Rain (Lucas Lynggaard Tønnesen). Μαζί τους συμπρωταγωνιστούσαν ηθοποιοί όπως ο Aneurin Barnard, που έχουμε δει στην “Δουνκέρκη” και η Emily Beecham του “Hail Ceasar”.

Σήμερα, ωστόσο, οι δημιουργοί της σειράς Baran bo Odar και Jantje Freise δημοσίευσαν μία κοινή ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας ότι δεν ανανεώθηκαν για δεύτερη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη baranboodar 🜃 (@baranboodar)

“Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσουμε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι με μία δεύτερη και τρίτη σεζόν, όπως κάναμε με το Dark. Αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζεις. Έτσι είναι η ζωή” έγραψαν στα social media.

“Ξέρουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια θαυμαστές εκεί έξω. Αλλά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της καταπληκτικής περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ” κατέληξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα, θαυμαστές στο Twitter -και όχι μόνο- ξεκίνησαν petition για να πείσουν το Netflix να αναθεωρήσει την ακύρωση της σειράς.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix ακυρώνει μία σειρά -όσο δημοφιλής και βραβευμένη κι αν είναι. Παλαιότερα “θύματα” της πλατφόρμας έχουν υπάρξει το Bojack Horseman, το Glow, το Sense8.

Πρόκειται για μία από τις πιο συνηθισμένες πολιτικές της πλατφόρμας. Εφόσον μία “παλαιότερη” σειρά δεν πρόκειται να προσελκύσει πολλούς νέους συνδρομητές, η πλατφόρμα την ακυρώνει, ώστε να δοθεί το budget για την δημιουργία νέων σειρών, που έχουν περισσότερες πιθανότητες να “τραβήξουν” νέους πελάτες.

Έτσι, πολλοί είναι οι συνδρομητές της δημοφιλούς πλατφόρμας που εκφράζουν για ακόμη μια φορά την απογοήτευση τους με την τακτική αυτή του Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα καλύτερα και τα χειρότερα του Netflix: 15 σειρές που ξεχώρισαν το 202212.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b