MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο

Το Netflix υποδέχεται δυναμικά το 2023 με νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και επιστροφές αγαπημένων μας σειρών.

Monopoli Team

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Ιανουάριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ, μέχρι πολυαναμενόμενες ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

#1 Kaleidoscope

Το Netflix μάς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις από την πρώτη κιόλας ημέρα του χρόνου. Η νέα αστυνομική σειρά 8 επεισοδίων δε θα μοιάζει με καμία άλλη σειρά που έχουμε δει. Ο λόγος; Σε αντίθεση με τις άλλες σειρές, των οποίων τα επεισόδια παρουσιάζονται με χρονολογική σειρά, το Kaleidoscope θα μπορείς να το δεις με… τυχαία σειρά. Μόλις δηλαδή δούμε το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο “Black”, το Netflix θα επιλέξει τυχαία τη σειρά με την οποία θα προβληθούν τα υπόλοιπα εφτά επεισόδια. Διαφορετική για κάθε θεατή.
Περιγραφή Netflix: Ένας επιδέξιος ληστής και η ομάδα του ετοιμάζουν μια μεγαλειώδη ληστεία αξίας 7 δισ. δολαρίων – αλλά η προδοσία, η απληστία και άλλες απειλές ανατρέπουν τα σχέδιά τους.
Κυκλοφορεί 1η Ιανουαρίου 2023

#2 Η Απατηλή Ζωή των Ενηλίκων

Τοποθετημένο στη Νάπολη, την πόλη με τα «δύο πρόσωπα», το νέο μυθιστόρημα της Έλενα Φερράντε «Η απατηλή ζωή των ενηλίκων», το οποίο στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, μεταφέρεται στη μικρή οθόνη χάρη στο Netflix. Με την πραγματική ταυτότητα της συγγραφέως να αποτελεί ακόμη μυστήριο, το κοινό αντιμετωπίζει κάθε έργο της με το ίδιο μυστήριο και ενδιαφέρον. Μένει να δούμε αν αυτή θα είναι επιτυχημένη μεταφορά (όπως η “Χαμένη Κόρη” της Μάγκι Τζίλενχαλ).
Περιγραφή Netflix: Στη Νάπολη του ’90, μια άβγαλτη έφηβη κάνει παρέα με τη θεία της, που δεν συμπαθούν οι γονείς της, για να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και την πόλη από όπου κατάγεται.
Κυκλοφορεί 4 Ιανουαρίου 2023

#3 Τζίνι και Τζόρτζια: Σεζόν 2

Η απάντηση του Netflix στο Gilmore Girls (που επίσης βρίσκεται στην πλατφόρμα) επιστρέφει με δεύτερη σεζόν, μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.
Περιγραφή Netflix: Νέες σχέσεις και δυσκολίες περιμένουν την Τζόρτζια και την Τζίνι στο Γουέλσμπερι. Όμως, μυστικά του παρελθόντος απειλούν τα πάντα.
Κυκλοφορεί 5 Ιανουαρίου 2023

#4 The Pale Blue Eye

Το Pale Blue Eye είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix για αυτό το μήνα. Το θρίλερ μυστηρίου, σε σκηνοθεσία του Scott Cooper, αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Louis Bayard, που κυκλοφόρησε το 2003. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο παλιός γνώριμος του Cooper, Christian Bale και ο Harry Melling στους ρόλους του Landor και Poe αντίστοιχα, μαζί με τους Gillian Anderson, Lucy Boynton, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Simon McBurney, Timothy Spall και Robert Duvall.
Περιγραφή Netflix: Ένας συνταξιούχος ντετέκτιβ προσλαμβάνει έναν έξυπνο δόκιμο της στρατιωτικής ακαδημίας Ουέστ Πόιντ, τον Έντγκαρ Α. Πόε, για να τον βοηθήσει με ένα μυστήριο φόνου.
Κυκλοφορεί 6 Ιανουαρίου 2023

#5 Βίκινγκ: Βαλχάλα: Σεζόν 2

Το πρωτότυπο ιστορικό δράμα του Netflix, που δημιουργήθηκε από τον Μάικλ Χιρστ, σκηνοθέτη και της αρχικής σειράς Vikings, επιστρέφει με δεύτερη σεζόν. Οι φανς των Vikings θα έχουν την ευκαιρία να… ξανά θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να βουτήξουν σε νέες περιπέτειες των αγαπημένων μας χαρακτήρων.
Περιγραφή Netflix: Εχθροί —παλιοί και νέοι— περιμένουν τη Φρέιντις, τον Λέιφ και τον Χάραλντ που ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη, αναζητώντας εξουσία και νέους κόσμους να κατακτήσουν.
Κυκλοφορεί 12 Ιανουαρίου 2023

#6 Κώδικας Ντα Βίντσι

Μία εμβληματική ταινία πρόκειται να προστεθεί στην ταινιοθήκη του Netflix, το αμφιλεγόμενο “Κώδικας Ντα Βίντσι”, που βασίστηκε στο διάσημο μυθιστόρημα του Νταν Μπράουν, το οποίο για την ιστορία έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, κάτι που το καθιστά το απόλυτο παγκόσμιο best seller!
Περιγραφή: Ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Robert Langdon, με την Γαλλίδα κρυπτογράφο Sophie Neveu, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του ηλικιωμένου έφορου αρχαιοτήτων του Λούβρου. Όπως όλα δείχνουν οι πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίντσι κρύβουν σημαντικές ενδείξεις!
Από τις 15 Ιανουαρίου 2023

#7 That 90s Show!

Μία σειρά, που έγραψε τη δική της ιστορία τη δεκαετία του ’90, επιστρέφει με μερικούς νέους, αλλά και παλιούς χαρακτήρες. Απ’ όσο γνωρίσουμε θα επιστρέψουν η Μίλα Κούνις, αλλά και ο Άστον Κούτσερ στους αρχικούς τους ρόλους, χωρίς όμως να πρωταγωνιστούν, αφού τη σκυτάλη παίρνει η κόρη του Έρικ (Τόφερ Γκρέις) και Ντόνα (Λόρα Πρέπον), Λέια.
Περιγραφή Netflix: Γεια σου, Ουισκόνσιν! Είμαστε στον 1995 και η Λέια Φόρμαν, κόρη του Έρικ και της Ντόνα, περνά το καλοκαίρι στους παππούδες της, όπου γνωρίζει τα παιδιά του Πόιντ Πλέις.
Κυκλοφορεί 19 Ιανουαρίου 2023

#8 Lockwood & Co.

Το Lockwood & Co. είναι μία επερχόμενη βρετανική σειρά μυστηρίου, σε σκηνοθεσία του Joe Cornish και βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jonathan Stroud. Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, τα οποία υπόσχονται να μας καθηλώσουν.
Περιγραφή Netflix: Τρεις κυνηγοί φαντασμάτων –δύο χαρισματικά αγόρια και ένα κορίτσι με σπάνιες μεταφυσικές ικανότητες– διευθύνουν ένα γραφείο που ερευνά φονικά πνεύματα στο Λονδίνο.
Κυκλοφορεί 27 Ιανουαρίου 2023

#9 You People

Το “You People” είναι μία πολυαναμενόμενη κωμωδία, σε σκηνοθεσία του Kenya Barris και σενάριο του ίδιου με τον Jonah Hill. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα πραγματικά all-star cast, που περιλαμβάνει τους Eddie Murphy, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Lauren London, Sam Jay, Molly Gordon, Mike Epps, Nia Long. Και μόνο αυτό αρκεί για να μπει στη must-watch λίστα μας.
Περιγραφή Netflix: Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών.
Κυκλοφορεί 27 Ιανουαρίου 2023

#10 Πάμελα, μια ιστορία αγάπης

Ίσως η πιο συναρπαστική προσθήκη του Netflix αυτό το μήνα. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, η Πάμελα Άντερσον υπόσχεται να μας ανοίξει την καρδιά της και με δικά της λόγια (μέσα από βίντεο και ημερολόγια) να μας μιλήσει για τη ζωή της: για το πώς έγινε διάσημη, τις θυελλώδεις σχέσεις της, αλλά και το sex tape με τον Tommy Lee, που αποτέλεσε μεγάλο σκάνδαλο των 90s, το οποίο φυσικά -όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις- βάρυνε κυρίως εκείνη, παρ’ όλο που έγινε χωρίς τη συναίνεσή της.
Κυκλοφορεί 31 Ιανουαρίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 κριτικοί κινηματογράφου ξεχωρίζουν τις καλύτερες ταινίες του 202212.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b