MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Τα 3 μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων που μάθαμε από το Emily in Paris

H τρίτη σεζόν του «Emily in Paris» είναι εδώ και αν ακόμη δεν την έχετε δει και λατρεύετε το parisian look τότε ήρθε η ώρα.

Monopoli Team

«Μπορεί να έχει εγκατασταθεί στη Γαλλία τώρα, αλλά εξακολουθεί να είναι Αμερικανίδα», αναφέρει η προσωπική make-up artist Aurélie Payen της Emily Cooper, την οποία υποδύεται η Lily Collins. Ενόψει της νέας σεζόν του Emily in Paris, λοιπόν, που κυκλοφορεί τώρα στο Netflix, η Payen συζητά με την Vogue UK για όλα τα μυστικά των Γαλλίδων στο μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα αυτά που εφαρμόζει στην πρωταγωνίστρια.

Για παράδειγμα, η Emily δεν αποχωρίζεται τις έντονες αποχρώσεις στα χείλη της και αυτό γιατί θέλει να αποπνέει αυτοπεποίθηση. «Η Emily γνωρίζει καλά τι θέλει και πρέπει να κάνει σωστές επιλογές τόσο για την καριέρα της στο Παρίσι όσο και για την προσωπική της ζωή, επομένως φοράει έντονα κραγιόν», τονίζει η Payen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

Ποια είναι όμως τα 3 κορυφαία makeup tips που δίνει η Aurélie Payen, αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς ένα μακιγιάζ με γαλλικό αέρα;

1. Το ενυδατωμένο δέρμα είναι πάντα προτεραιότητα


«Η φροντίδα του δέρματος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου πριν από το μακιγιάζ», επισημαίνει η Payen. Η προετοιμασία του δέρματος που κάνει στην Collins ξεκινά πάντα από το ίδιο «τελετουργικό», όπως το αποκαλεί η ίδια: Ξεκινά με μια μάσκα προσώπου και τα eye –patches και πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπο ένα face mist και μια κρέμα προσώπου.

Το κύριο μάθημα της Payen για την παριζιάνικη ομορφιά είναι η φυσική, φαινομενικά γυμνή επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα καλύτερα και τα χειρότερα του Netflix: 15 σειρές που ξεχώρισαν το 202212.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b