MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Interior Design: Οι τάσεις διακόσμησης του 2022 που δεν θα επιβιώσουν το 2023

Νέα χρονιά σημαίνει φρέσκιες ιδέες, νέα ξεκινήματα κι ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Τo quiet quitting φαίνεται πως θα απασχολήσει πολλούς τομείς το 2023 και φυσικά θα επηρεάσει και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Monopoli Team

Νέα χρονιά σημαίνει φρέσκιες ιδέες, νέα ξεκινήματα κι ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. To quiet quitting φαίνεται πως θα απασχολήσει πολλούς τομείς το 2023 και φυσικά θα επηρεάσει και τη διακόσμηση του σπιτιού. Οι τάσεις πηγαινοέρχονται και στο interion design έρχονται πολλές καινούριες προτάσεις που σκοπεύουν να εκτοπίσουν κάποιες ξεπερασμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈχετε φίλους που αγαπούν την τέχνη, τη μόδα και το design; Ένας οδηγός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους12.09.2018

Χειροποίητα έπιπλα, vintage διακοσμητικά και έπιπλα και το έντονο μάρμαρο με χρώμα για statement διακόσμηση είναι μερικές από τις νέες τάσεις που θα λατρέψουν όλοι το 2023 ενώ οι ειδικοί του Architectural Digest έφτιαξαν πρόσφατα μια λίστα με όλα τα trends που θα αποχαιρετήσουμε από τη νέα χρονιά.

Ολόλευκες κουζίνες

Ενώ αγαπήσαμε πολύ τις ολόλευκες και γκρι κουζίνες, με τους αστραφτερούς και λαμπερούς πάγκους που δεν έχουν κανένα ίχνος από μπολ και άλλα αντικείμενα πάνω τους, η νέα τάση ορίζει ότι ο μινιμαλισμός μπορεί να δώσει τη θέση του σε μια πιο χρηστική κουζίνα με σκεύη, μπαχαρικά και φυτά σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτινή ατμόσφαιρα με ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b