MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το τρυφερό στιγμιότυπο που ένα κοριτσάκι αγγίζει τον Μέσι για να τον γνωρίσει

Το κοριτσάκι δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με το είδωλό της, τον Λιονέλ Μέσι, και οι φωτογραφίες από την προσέγγισή της κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Monopoli Team

Αυτό που δημιουργεί το ποδόσφαιρο και οι «ήρωές» του, όπως ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, σε κάθε λάτρη του αθλήματος στον κόσμο πολλαπλασιάζεται όταν μιλάμε για παιδιά. Και τί να πει κανείς για όσους είχαν την τύχη να δουν τον pulga από κοντά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Οπαδοί σε αποστειρωμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, ποιοι όμως έκαναν αίσθηση; (vids, poll)12.09.2018

Ένα μικρό κορίτσι που συνόδευε την Εθνική Αργεντινής στιγμές πριν οι παίκτες του Σκαλόνι βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία (3/12) για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2-1), ένιωθε ότι δεν μπορούσε να παραμείνει απλή θεατής κι έπρεπε να προσπαθήσει να αλληλεπιδράσει με το είδωλό της. Εκείνη η στιγμή λοιπόν απεικονίστηκε από τον φακό σε μια τρυφερή σειρά φωτογραφιών που κάνει τον γύρο του κόσμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτογραφία Μέσι – Κριστιάνο: Το παρασκήνιο και οι συμβολισμοί στη σκακιέρα και τα πιόνια12.09.2018

Στο πρώτο, μπορείτε να δείτε πώς το κορίτσι απλώνει το χέρι της για να αγγίξει τον Μέσι και να τραβήξει την προσοχή του. Η κίνησή της εκπλήσσει τον Μέσι και τραβάει την προσοχή του Μαρτίνεθ. Το κοριτσάκι απαντά με ένα χαμόγελο και σηκώνει τους αντίχειρές της για να του πει ότι όλα θα πάνε καλά. Αποστολή εξετελέσθη! Ο Μέσι αντιδρά με ένα χαιρετισμό στο κορίτσι.

Δείτε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b