MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φωτογραφία Μέσι – Κριστιάνο: Το παρασκήνιο και οι συμβολισμοί στη σκακιέρα και τα πιόνια

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν από τη Luis Vuitton παίζοντας σκάκι και «έριξαν» το διαδίκτυο, σε μια iconic λήψη με ουκ ολίγους συμβολισμούς.

Monopoli Team

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συζητά ακόμα για τη φωτογραφία του αιώνα. Την κοινή φωτογραφία των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οίκο Luis Vuitton, η οποία «έσκασε» από το πουθενά παραμονή του Μουντιάλ, έγινε viral σε λίγα λεπτά και ζέστανε ακόμα περισσότερο τους φιλάθλους ενόψει του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου των δύο υποψήφιων GOAT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό είναι το φθηνότερο δωμάτιο που μπορεί να βρει κανείς στο Κατάρ αυτή τη στιγμή12.09.2018

Πρόκειται για μια φωτογραφία-ορόσημο, την πρώτη στην οποία εμφανίζονται μαζί οι δύο απόλυτοι αντίπαλοι της τελευταίας 15ετίας η οποία σημαδεύει την αθλητική ιστορία και ουσιαστικά περικλείει σε μια μικρογραφία την ποδοσφαιρική κόντρα τους που θα λάβει μια ακόμα καθοριστική τροπή στο Κατάρ. Με τίτλο «Victory is a state of mind» (σε ελεύθερη απόδοση «η νίκη είναι τρόπος σκέψης»), Μέσι και Ρονάλντο απεικονίζονται να παίζουν μια παρτίδα σκάκι και τίποτα από όσα συμπεριέλαβε στο concept η διάσημη φωτογράφος, Άνι Λέμποβιτς δεν αφέθηκε στην τύχη.

Τι συμβολίζουν η σκακιέρα και τα πιόνια

Ο Λέο παρουσιάζεται σκεπτόμενος για την επόμενη κίνησή του, ο CR7 περιμένει να δει πώς θα πράξει ο αντίπαλός του για να αντιδράσει αναλόγως. Μερικά πιόνια πεταμένα δίπλα στο ταμπλό, εκτός «μάχης». Η έκφραση στα πρόσωπα και τα σώματα των δύο αστέρων, είναι αγνή τέχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022: Rod Stewart και Dua Lipa λένε “όχι” στο Κατάρ και καταδικάζουν την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιώματων12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazetta.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b