MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ladies, Wine & Design Athens: Το project που ενισχύει επαγγελματικά τις γυναίκες και τα non-binary δημιουργικά άτομα

Το project αυτό έρχεται να μας δώσει την έμπνευση για να τολμήσουμε και να ξεκινήσουμε κάτι που ίσως ονειρευόμασταν καιρό.

Monopoli Team

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις πέσει πάνω στο Instagram με το φρέσκο όνομα και τις τρομερά απαραίτητες δράσεις. Πίσω από το project Ladies, Wine & Design Athens της Ελλάδας είναι η Δήμητρα, αρχιτέκτων και μαέστρος της ομάδας. Η Δέσποινα, που έχει σπουδάσει Business Administration και μαζί με την μουσικό και απόφοιτο της γαλλικής φιλολογίας Σοφία, οργανώνουν τις καμπάνιες. Οι αρχιτέκτονες Μαριάδνη και Αργυρώ επιμελούνται τα γραφιστικά και η ψυχολόγος τους, Μελίνα αναλαμβάνει τα event. Η ομάδα δεν είναι σταθερή, αλλά οι ρόλοι είναι πάνω κάτω οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 must-have σατέν του χειμώνα12.09.2018

«Στηρίζει, ενδυναμώνει, εμπνέει, δημιουργεί επαφές και συνεργασίες, αναδεικνύει! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δράσεων, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη θέση της γυναίκας και των non-binary δημιουργικών ατόμων», είναι ο βασικός στόχος του Ladies, Wine & Design Athens. Μιλήσαμε μαζί τους και μάς έλυσαν αρκετές απορίες, δίνοντάς μας ταυτόχρονα έμπνευση για να τολμήσουμε να ξεκινήσουμε κάτι που ίσως ονειρευόμασταν καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 αληθινές ιστορίες γυναικών που γλίτωσαν από τα χέρια των κακοποιητών τους12.09.2018

Μάθετε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Art & Culture
VIMA_WEB3b