Οι κληρονόμοι του Σαραμάγκου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣτο πλαίσιο του αφιερώματος της Ταινιοθήκης “Σαραμάγκου 100” θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ “Οι κληρονόμοι του Σαραμάγκου”.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτο πλαίσιο των εορτασμών για τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ζοζέ Σαραμάγκου (José Saramago), που ξεκίνησαν στις 16 Νοεμβρίου 2021, η Πρεσβεία της Πορτογαλίας στην Αθήνα και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος παρουσιάζουν μεταξύ άλλων το ντοκιμαντέρ «Οι κληρονόμοι του Σαραμάγκου» (2020), των Carlos Vaz Marques και Graça Castanheira.
ΥπόθεσηΗ ιστορία αυτών που έλαβαν αποδεκτών το βραβείο José Saramago, το οποίο απονέμεται για ένα έργο της πορτογαλικής λογοτεχνίας. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής RTP (Πορτογαλική Ραδιοτηλεόραση) περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Afonso Reis Cabral, Valter Hugo Mãe, Gonçalo M. Tavares και José Luís Peixoto, οι οποίοι βραβεύτηκαν με το λογοτεχνικό βραβείο Saramago.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google