ΣΥΝΤΑΓΗ
Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food
Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!
Monopoli Team
16.10.2022
Υλικά:
- 500 γρ. γάλα καρύδας
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 80 γρ. ρύζι
- 10 γρ. κορν φλάουερ
- 50 γρ. κουβερτούρα
- Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
- Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
- Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
- Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου 2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
- Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Drunk Elephant: Στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για την παρουσίαση της νέας Bora Barrier κρέμας
Κέννυ & Φενού, της Αφροδίτης Φλώρου στο Studio Μαυρομιχάλη
42 years day 42 years night: Παρουσίαση δίσκου στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
MyCoast: Η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες
Οι Πυξ Λαξ με Συμφωνική Ορχήστρα στο Θέατρο Γης
Ειδική παροχή μητρότητας: Ποιες τη δικαιούνται, τι ισχύει για τις μισθωτές μητέρες
Η Αναστασία Ζαννή στο Θέατρο Άλσος
Εαρινό Πάθος με την Ηρώ Σαΐα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος
«Τα τραγούδια γίναν πάθη»: Το φωνητικό σύνολο En-Chor στο Μέγαρο
Η «Φόνισσα» σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στην COSMOTE TV