ΣΥΝΤΑΓΗ
Coconut cake από τη food blogger Nikis food
Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!

Monopoli Team
23.09.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
- 180 γρ ζάχαρη λευκή
- 150 ml κρέμα καρύδας
- 2 αυγά
- 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 βανίλια
- κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας

- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
- Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
- Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
- Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!
?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Σέρρες: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στον ANT1 – Η ιστορία συνεχίζεται
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Η νέα σειρά του Alpha μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της
31ες Νύχτες Πρεμιέρας: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις στην Αθήνα με την νέα του ταινία
Το πρώτο πλωτό μουσείο του κόσμου «δένει» στον Πειραιά
Oι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 – Με εντυπωσιακό show για τα 50 χρόνια τους
Σκληρές Αλήθειες: 54′ λεπτά με την Επιστημονική Κοινότητα στο Olvio
Το Κύμα, του Τοντ Στράσερ επιστρέφει για 2η σεζόν στο Θέατρο Λαμπέτη
Σταυρός του Νότου: Νέα σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα και γιορτινή διάθεση
Αυτές οι νύχτες (που) μένουν δεν θα είναι οι τελευταίες για τις Νύχτες Πρεμιέρας – παρά την αδιαφορία της Πολιτείας