ΣΥΝΤΑΓΗ
Coconut cake από τη food blogger Nikis food
Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!
Monopoli Team
23.09.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
- 180 γρ ζάχαρη λευκή
- 150 ml κρέμα καρύδας
- 2 αυγά
- 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 βανίλια
- κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
- Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
- Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
- Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!
?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Dream Syndicate θα παρουσιάσουν ολόκληρο το Medicine Show στην Αθήνα
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Jazz στο Μουσείο: Ο Στάθης Άννινος και η Κατερίνα Πολέμη στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας με «Αποκατεστημένες και Υπέροχες»
«Μυθολογίες – Με το πρόσωπο της Kimiko Yoshida»: Η Kourd Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα
Η Κατερίνα Αδαμοπούλου και το κουαρτέτο της στο Half Note
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Η Καλλιόπη Μητροπούλου παρουσιάζει το “Between” στο Newman Cinema
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη