ΣΥΝΤΑΓΗ
Coconut cake από τη food blogger Nikis food
Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!

Monopoli Team
23.09.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
- 180 γρ ζάχαρη λευκή
- 150 ml κρέμα καρύδας
- 2 αυγά
- 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 βανίλια
- κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας

- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
- Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
- Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
- Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!
?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πρεμιέρες: Το χρονικό διάλυσης ενός γάμου που έχει αφετηρία τα… 80ς
Η πόρνη από πάνω: Επιστρέφει για 14η χρονιά με την Κατερίνα Διδασκάλου – Πρεμιέρα στον Νέο Ακάδημο
Η Καρυάτιδα!, του Γιώργου Καπουτζίδη το φθινόπωρο στο Θέατρο Κάππα
Ο «Αίας» του Γιώργου Νανούρη για μία παράσταση στο Θέατρο Λυκαβηττού
Η Κασέτα του Μελωδία για την Αρλέτα στο Ηρώδειο
Οι παραστάσεις αρχαίου δράματος που θα δούμε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο
Juan Diego Florez: Ο κορυφαίος λυρικός τενόρος στο Ηρώδειο
Η Σακατεμένη Κούκλα, του Besik Kharanauli στο Θέατρο Δρόμος
Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο Θέατρο Δρόμος – Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το 2025-26
Ελευθερία και αυτοδιάθεση (και) το καλοκαίρι: Γυμνές απέναντι σε όλα