MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Με την αύξηση της θερμοκρασίας να πλησιάζει και πάλι, αν η πρώτη σας επιλογή δεν είναι κάποια παραλία, ίσως είναι η δροσιά του σπιτιού σας. Κι αυτή συνδυάζεται τέλεια με μια ταινία, γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που θα βρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Αόρατος Εραστής” του Jerry Zucker: SKAI στις 15:00, Σάββατο 20/08

Ο Sam και η Molly είναι άκρως ερωτευμένοι και περνάνε την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο μέχρι που ο Sam δολοφονείται από έναν κακοποιό. Έχει μείνει πια στον κόσμο μεταξύ των νεκρών και των ζωντανών κι όταν ανακαλύψει πως η ζωή της Molly βρίσκεται σε κίνδυνο, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της μέσω ενός μέντιουμ. Μια από τις πιο συγκινητικές και συνάμα όμορφες ιστορίες αγάπης στο σινεμά με πρωταγωνιστές τον Patrick Swayze και την Demi Moore. Φυσικά, αξέχαστη έχει μείνει η σκηνή με τον πηλό…

“Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας” του Lone Scherfig: Open στις 23:00, Σάββατο 20/08

Δύο πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης γίνονται μέλη της Λέσχης της Κομψής Αλητείας ή αλλιώς “Riot Club”, όπου το γεγονός ότι είναι πλούσιοι και νέοι τους δίνει την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν. Όμως, μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα, τα πράγματα μπορούν εύκολα να βγουν εκτός ελέγχου και να πάρουν άλλη τροπή. Φρέσκα πρόσωπα δίνουν αξιοσημείωτες ερμηνείες σε ένα καλογυρισμένο φιλμ που δίνει αυτό που υπόσχεται!

“Ζήτημα Τιμής” του Rob Reiner: MEGA στις 00:10, Σάββατο 20/08

Όταν ένας πεζοναύτης βρίσκεται νεκρός και δύο συνάδελφοί του κατηγορούνται πως τον σκότωσαν, ο δικηγόρος του ναυτικού Daniel Kaffee θα αναλάβει μαζί με την βοηθό του, Joanne Galloway, να τους υπερασπιστούν. Κι όσο προχωρούν στις έρευνες για τη δίκη, πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην ενοχή του συνταγματάρχη Nathan Jessep. Ο Jack Nicholson “παραδίδει” για άλλη μια φορά μαθήματα υποκριτικής ενώ άξιος δίπλα του στέκεται και ο Tom Cruise, σε αυτήν την αξιόλογη προσθήκη στην φιλμογραφία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Zoë Kravitz μιλά τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο12.09.2018

“Πιάσε με Αν Μπορείς” του Steven Spielberg: SKAI στις 23:15, Κυριακή 21/08

Ο Frank Abagnale Jr έχει γίνει ο καλύτερος πλαστογράφος αλλάζοντας διαρκώς ταυτότητες και επαγγέλματα. Μια ανάσα πίσω του βρίσκεται πάντα ο πράκτορας του FBI, Carl Hanratty, ο οποίος το έχει βάλει σκοπό να τον πιάσει. Ο Steven Spielberg δεν θα μπορούσε παρά να μας χαρίσει μια ταινία που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος με πρωταγωνιστές τον Leonardo DiCaprio και τον Tom Hanks.

“Pari” του Siamak Etemadi: ΕΡΤ2 στις 00:30, Κυριακή 21/08

Η Pari έρχεται με τον άντρα της στην Αθήνα για να δουν μετά από πολύ καιρό τον Ιρανό γιο τους που σπουδάζει. Εκείνος όμως έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Σε μια χώρα που δεν μιλάει τη γλώσσα και με πολύ διαφορετική κουλτούρα από τη δική της, η Pari θα κάνει τα πάντα για να τον βρει, φτάνοντας σε σημείο που να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της. Με φόντο την νυχτερινή Αθήνα, καλλιεργείται με πολύ ρεαλιστικό τρόπο το αίσθημα που διακατέχει μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της.

“Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία” του Στίβεν Σπίλμπεργκ: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22:45, Σάββατο 20/8

Στο πλαίσιο του αφιερώματος της COSMOTE TV στον Ιντιάνα Τζόουνς, θα δούμε το Σάββατο μία από τις καλύτερες ταινίες του franchise: Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με νέα αποστολή και μπορεί να έχει αποφασίσει να αποφεύγει τις μεγάλες συγκινήσεις, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια νέα περιπέτεια που τον θέλει να αναζητά το… Ιερό Δισκοπότηρο. Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ και ο Χάρισον Φορντ ήταν στα καλύτερά του.

“Έτερος εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20:00, Σάββατο 20/8

Η ταινία με την οποία ξεκίνησαν όλα! Το αστυνομικό θρίλερ του Σωτήρη Τσαφούλια θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 2HD, όσο περιμένουμε με ανυπομονησία την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς. Υπόθεση: Αθήνα, 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα συμπρωταγωνιστήσει με τον… εαυτό του στην ταινία «Wise Guys»12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“The Sea Inside” του Alejandro Amenábar: Ertflix έως 9/09

Ο Ramon Sampredo μετά από ένα ατύχημα στην θάλασσα έμεινε παράλυτος από τον λαιμό και κάτω και επί 28 χρόνια πάλεψε για το δικαίωμα του στην ευθανασία. Η ιστορία δείχνει την κομβικής σημασίας αλληλεπίδραση με δύο γυναίκες, την Julia και τη Rosa και πώς η κάθε μια συνέβαλε στον προσωπικό του αγώνα. Η ταινία έχει ως πρωταγωνιστή τον Javier Bardem και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

“Barton Fink” των Ethan και Joel Coen: Netflix

O Barton Fink, ένας θεατρικός συγγραφέας, δέχεται να γράψει ένα σενάριο για ταινία του Hollywood. Μένοντας σε ένα ξενοδοχείο και με μια προθεσμία που κοντοζυγώνει, δεν έχει καθόλου έμπνευση ούτε για μια γραμμή ενώ σιγά σιγά γύρω του αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Οι αδερφοί Coen δημιουργούν μια καταπληκτική ταινία γύρω από το “writer’s block” και βάζουν την κατάλληλη δόση σουρεάλ καταστάσεων που τους χαρακτηρίζει.

“Dead Man” του Jim Jarmusch: Cinobo

Ο William Blake μπλέκει άσχημα όταν σκοτώνει άθελά του έναν άντρα και βρίσκεται κυνηγημένος στα δάση. Εκεί, θα γνωρίσει έναν Ινδιάνο με το όνομα “Κανένας” που θα τον μπερδέψει για τον νεκρό Άγγλο ποιητή με το ίδιο όνομα και θα τον προετοιμάσει για το πνευματικό του ταξίδι. Ο Jarmusch σκηνοθετεί τον Johnny Depp σε ένα σύγχρονο, ασπρόμαυρο western, ποτισμένο με μια ροκ μελωδία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b