MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Zoë Kravitz μιλά τη σχέση της με τον Channing Tatum, τον Will Smith και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Η Zoë Kravitz έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο WSJ. Magazine και μίλησε για όλα.

Πηγή: WSJ
Monopoli Team

Η Zoë Kravitz έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο WSJ. Magazine.

Η Zoë Kravitz σκέφτεται τα σχόλια της που ακολούθησαν το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock στην τελετή των Oscars 2022, λέγοντας ότι θα ήθελε να το είχε «χειριστεί διαφορετικά».

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο WSJ. Magazine, η ηθοποιός μίλησε για τις αναρτήσεις της στο Instagram που αναφέρονταν τότε στο περιστατικό βίας που εξελίχθηκε στα βραβεία. Οι αναρτήσεις, οι οποίες δεν κατονόμασαν κανέναν άμεσα, αποτέλεσαν αντικείμενο κριτικής από τους υποστηρικτές του Smith και αργότερα διαγράφηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα «Φιλαράκια» γύρισαν στο ελληνικό Netflix12.09.2018

«Είναι μια τρομακτική στιγμή να έχεις γνώμη ή να πεις το λάθος πράγμα ή να κάνεις αμφιλεγόμενη τέχνη ή δηλώσεις ή σκέψεις ή οτιδήποτε άλλο», είπε η Kravitz. «Είναι κυρίως τρομακτικό γιατί η τέχνη έχει να κάνει με τη συζήτηση. Αυτό πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να είναι πάντα το ζητούμενο. Το διαδίκτυο είναι το αντίθετο του διαλόγου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WSJ. Magazine (@wsjmag)

«Εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στα βραβεία όπου προφανώς επιτιθέμεθα σε ανθρώπους στη σκηνή τώρα», είχε γράψει στην μία ανάρτηση της. Μια δεύτερη ανάρτηση με μια άλλη φωτογραφία της στα Όσκαρ περιλάμβανε ένα παρόμοιο μήνυμα: «Και εδώ είναι μια φωτογραφία του φορέματός μου στο πάρτι μετά την απονομή των βραβείων – όπου προφανώς ουρλιάζουμε βωμολοχίες και επιτιθέμεθα στους ανθρώπους στη σκηνή τώρα».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b