MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα συμπρωταγωνιστήσει με τον… εαυτό του στην ταινία «Wise Guys»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα παίξει διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο γκανγκστερικό δράμα, με τίτλο «Wise Guys».

Monopoli Team

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρόκειται να παίξει διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο γκανγκστερικό δράμα «Wise Guys», αφού θα συμπρωταγωνιστήσει με το εαυτό του!

Η ταινία «Wise Guys» της Warner Bros, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Μπάρι Λέβινσον, του βετεράνου σκηνοθέτη που βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το «Rain Man» με τον Ντάστιν Χόφμαν και το «Wag the Dog», με τον Ντε Νίρο.

Αυτή η ταινία θα αποτελέσει την επανασύνδεση Ντε Νίρο-Λέβινσον, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί επίσης στην ταινία «Sleeper», στη σειρά του HBO «The Wizard of Lies» και στο «What Just Happened».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRobert De Niro: Πέντε φορές που έλαμψε δίπλα σε μεγάλα ταλέντα12.09.2018

Το «Wise Guys» εξιστορεί την ιστορία των Ιταλοαμερικανών μαφιόζων Βίτο Γκενοβέζε και Φρανκ Κοστέλο, οι οποίοι διοικούσαν τις αντίστοιχες οικογένειές τους κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα. Το 1957, ο Τζενοβέζε προσπάθησε (και απέτυχε) να δολοφονήσει τον Κοστέλο, ο οποίος τελικά τραυματίστηκε και προσπάθησε να αποσυρθεί από τη μαφία. Ο Ντε Νίρο αναμένεται να υποδυθεί και τους δύο βασικούς χαρακτήρες.

Ο Νίκολας Πιλέτζι, συν-σεναριογράφος του γκανγκστερικου έπους «Goodfellas» του Μάρτιν Σκορσέζε, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Ντε Νίρο, υπογράφει το σενάριο για το «Wise Guys».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 υπερπαραγωγές του Τζέιμς Κάμερον που άφησαν εποχή12.09.2018

Για τον Ντε Νίρο, το «Wise Guys» είναι μια επιστροφή στο είδος που τον έκανε αστέρα. Εκτός από τον βασικό του ρόλο στο «Goodfellas», ο ηθοποιός έγινε γνωστός από ρόλους του σε αστυνομικά δράματα, όπως ο «Νονός II», το «Mean Streets» και το «Casino».

Οι πιο πρόσφατες ερμηνείες του περιλαμβάνουν το «Joker» και φυσικά τον «Ιρλανδό» του Σκορτσέζε, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε ψηφιακή τεχνολογία για να κάνει τον Ντε Νίρο και τους συμπρωταγωνιστές του Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι, να δείχνουν ξανά νέοι.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, παρά τα 79 του χρόνια, παραμένει παραπάνω από ενεργός. Φέτος αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον Σκορτσέζε στη νέα σειρά της Apple, «Killers of the Flower Moon», ένα γουέστερν αστυνομικό δράμα για τους φόνους που σόκαραν το 1920 την Οκλαχόμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b