MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 10 Αυγούστου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Monopoli Team

Ταινίες

21:00 Και Μόνο Την Αλήθεια (Nothing But The Truth) στο OPENTV Και μόνο την αλήθεια» - Το πολιτικό θρίλερ του Ροντ Λιούρι στην ΕΡΤ1

Δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Ροντ Λιούρι. Παίζουν: Κέιτ Μπεκινσέιλ, Ματ Ντίλον, Άντζελα Μπάσετ, Άλαν Άλντα, Βέρα Φαρμίγκα.

Η Ρέιτσελ Άρμστρονγκ, μια νεαρή ρεπόρτερ σε μεγάλη εφημερίδα της Ουάσινγκτον, αποκαλύπτει σε ένα άρθρο της την ταυτότητα της Έρικα Βαν Ντόρεν, μυστικής πράκτορα της CIA, στον απόηχο της υπόθεσης Γουότεργκέιτ. Ο πολιτικός σεισμός που ακολουθεί, αναγκάζει κυβερνητικούς αξιωματούχους να απαιτήσουν την ταυτότητα της πηγής της. Καθώς η Ρέιτσελ αρνείται να την αποκαλύψει, η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια και στη φυλάκισή της. Η εμφάνιση όμως ενός δικηγόρου της στο προσκήνιο, κάνει ακόμα πιο έντονο το ερώτημα για τους λόγους που η Ρέιτσελ αρνείται τόσο σθεναρά να αποκαλύψει το επίμαχο όνομα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντόνιο Μπαντέρας: Οι καλύτερες στιγμές του απόλυτου Ισπανού ζεν πρεμιέ12.09.2018

21:00 Ταξίδι Αναψυχής στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Δραματική Κομεντί ιταλικής και γαλλικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Πάολο Βίρτζι. Παίζουν: Έλεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι.

Έπειτα από πέντε δεκαετίες κοινής ζωής, ένα ζευγάρι αποφασίζει να ζήσει μια ‘απαγορευμένη’ περιπέτεια. Παρά τα προβλήματα υγείας, οι δύο υπερήλικες επιβιβάζονται στο παλιό τους τροχόσπιτο και ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι.

22:00 Johnny English: Η Επιστρφή (Johnny English Reborn) στο ΑΝΤ1 Johnny English Reborn (2011)

Κωμωδία αμερικάνικης, γαλλικής & βρετανικής παραγωγής 2011.

Σκηνοθεσία: Ολιβερ Πάρκερ. Παίζουν: Ρόουαν Ατκινσον, Ντόμινικ Γουέστ, Τζίλιαν Αντερσον, Ροζαμάουντ Πάικ, Ντάνιελ Καλούγια, Ρίτσαρντ Σιφ, Τιμ ΜακΊνερνι.

Εν έτει 2011, λοιπόν, για άλλη μια φορά οι Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες βρίσκονται σε αδιέξοδο κι αναγκάζονται να αναθέσουν μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, την προστασία του ηγέτη της Κίνας από έναν αυτομολήσαντα της ΜΙ7 σε μια σύνοδο κορυφής, στον πιο αδέξιο μυστικό πράκτορά τους (τη μόνη τους ελπίδα!), τον Johnny English, που έχει αποσυρθεί σε ένα μοναστήρι, πράγμα που οδηγεί σε γέλια μέχρι δακρύων. Άλλωστε, για τον Johnny English η καταστροφή μπορεί να είναι μια παράπλευρη συνθήκη των μεθόδων του, η αποτυχία όμως δεν συνιστά μέρος του λεξιλογίου του! Και αυτό καθίσταται εμφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή που πατά το πόδι του και πάλι στο Λονδίνο και συναντά τη νέα, αυστηρή, επικεφαλής της ΜΙ7, που του αναθέτει την αποστολή του: να πάει στο Χονγκ Κονγκ και να αποτρέψει τη δολοφονία του Κινέζου Πρωθυπουργού.

22:00 Πολύ Καλά Κορίτσια στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2014.

Σκηνοθεσία: Ναόμι Φόνερ. Παίζουν: Ντακότα Φάνινγκ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Στέρλινγκ Τζόουνς.

Ladies First. Λίγο πριν φύγουν για το κολέγιο, δύο κολλητές κάνουν μια συμφωνία… να γνωρίσουν τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι. Όταν, όμως, γοητεύονται από το ίδιο αγόρι, η φιλία τους -που μέχρι τότε φάνταζε πανίσχυρη- δοκιμάζεται για πρώτη φορά.

22:00 Στη Σκιά Των Κατασκόπων (The Bourne Supremacy) στο STAR The Bourne Supremacy (2004)

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Αστυνομική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2004.

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας. Παίζουν: Ματ Ντέιμον, Φράνκα Ποτέντε, Μπράιαν Κοξ, Τζούλια Στάιλς.

O άριστα εκπαιδευμένος εκτελεστής της C.I.A., που υποφέρει από αμνησία, Τζέισον Μπερν, έχει εγκαταλείψει το βίαιο παρελθόν του και ζει με την κοπέλα του. Η προσωπική του ιστορία όμως ματαιώνει τα σχέδιά του για μια ήρεμη ζωή όταν γλιτώνει παρά τρίχα από μια απόπειρα δολοφονίας. Ένα κυνηγητό, που κόβει την ανάσα, ξεκινάει με τον εκτελεστή της C.I.A. να βρίσκεται κυνηγημένος από έναν άγνωστο εχθρό και να πρέπει να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι δεν είναι εύκολος στόχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες είναι οι 10 πιο επικές (και ακριβές) σκηνές καταδίωξης όλων των εποχών;12.09.2018

23:30 The Bye Bye Man στο OPENTV Review: 'The Bye Bye Man,' Oddly Overstaying His Welcome - The New York Times

[Περιέχει σκηνές με βία].

Μεταφυσικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Στέισι Τάιτλ. Παίζουν: Ντάγκλας Σμιθ, Μάικλ Τρούτσο, Λούσιαν Λαβισκάουντ, Κάρι-Αν Μος, Φάι Νταναγουέι.

Τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου σύντομα συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος μιας υπερφυσικής οντότητας με το όνομα “The Bye Bye Man”. Η προσπάθειά τους όμως να τον απωθήσουν, προϋποθέτει ότι δεν πρέπει να αποκαλύψουν σε κανέναν την μάχη τους για επιβίωση, αφού όποιος μάθει την ύπαρξη της οντότητας, θα είναι και το επόμενο θύμα της.

00:00 Παιχνίδια Ολέθρου (Patriot Games) στο SKAI Why Tom Clancy's Name Isn't on the Patriot Games Poster | Den of Geek

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία].

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1992.

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις. Παίζουν: Χάρισον Φορντ, Αν Άρτσερ, Πάτρικ Μπέργκιν, Σον Μπιν, Θόρα Μπερτς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Ο Τζακ Ράιαν, πρώην αναλυτής της CIA, βρίσκεται στο Λονδίνο για διακοπές με την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής τους στο παλάτι του Μπάκινκχαμ, γίνεται τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Λόρδου Χολμς, μέλους της Βασιλικής οικογένειας. Ο Ράιαν σώζει τον Χολμς από βέβαιο θάνατο, όμως ταυτόχρονα βάζει χωρίς να το θέλει και την οικογένειά του στο στόχαστρο μιας ιρλανδικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλίβια Νιούτον-Τζον: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του θρυλικού “Grease”- Το συγκινητικό αντίο του Τραβόλτα12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b