MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του θρυλικού “Grease”- Το συγκινητικό αντίο του Τραβόλτα

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Olivia Newton- John, που πρωταγωνίστησε στο θρυλικό μιούζικαλ “Grease” με τον John Travolta, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Monopoli Team

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Olivia Newton- John, που πρωταγωνίστησε στο θρυλικό μιούζικαλ “Grease” με τον John Travolta, πέθανε το βράδυ της Δευτέρας (8/8) στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια, έχοντας κοντά της οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε στα social από τον σύζυγό της John Easterling, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η Olivia υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια, καθώς μοιραζόταν το ταξίδι της με τον καρκίνου του στήθους».

Η τραγουδίστρια από την Αυστραλία έγινε η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου μας μιούζικαλ Grease το 1978 και το single “You’re the One That I Want”, με τον συμπρωταγωνιστή της John Travolta, έγινε ένα από τα singles με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Τραβόλτα γίνεται 70: Δέκα ρόλοι του που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ12.09.2018

Η σταρ με τη ζεστή φωνή κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες τραγουδίστριες με σόλο καριέρα τη δεκαετία του ’70 ενώ αυτό που εκτόξευσε την καριέρα της, αλλά και του Travolta ήταν το Grease, το soundrack του οποίου έμεινε για δέκα εβδομάδες στην κορυφή των τσαρτς όπου διατηρήθηκε για 77 εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b