MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Τα 7 παπούτσια που ταιριάζουν τέλεια με μίνι φούστα

Οι μίνι φούστες επιστρέφουν και αυτά είναι τα 7 παπούτσια που λειτουργούν καλύτερα με κοντά στριφώματα.

Credits: Getty Images
Monopoli Team

Η Miuccia Prada πέτυχε την αποστολή της να αναβιώσει τη μίνι φούστα των noughties μετά την απουσία της από τα τελευταία trends. Έχει ήδη περάσει μια σεζόν από τότε που ο οίκος Miu Miu παρουσίασε για πρώτη φορά το teeny micro mini που λάτρεψε το fashion set και έγινε το απόλυτο στιλ στις φούστες του 2022.

Με την αυξανόμενη δημοτικότητά τους, οι super short φούστες -από τζιν μέχρι παραλλαγές σε γραμμή Α και πλισέ- κυριαρχούν, ιδιαίτερα καθώς η ζέστη επιβάλλει ρούχα που αφήνουν ακάλυπτα τα πόδια. Ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα ωστόσο όταν αποφασίζετε να φορέσετε μια μίνι φούστα είναι, με ποια παπούτσια να την συνδυάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς το Adidas Samba Sneaker έγινε ξανά το νέο αγαπημένο παπούτσι της μόδας12.09.2018

Η Prada ανέδειξε την iconic φούστα συνδυάζοντας το παιχνιδιάρικο στοιχείο και την ισορροπία στις αναλογίες – με χοντρά loafers και κάλτσες στη μέση της γάμπας. Έκτοτε την έχουμε δει με κάθε τύπο παπουτσιού, από μπότες που μέχρι τους μηρούς μέχρι Converse και slip-on mules. Οι Γαλλίδες είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς να φορέσετε καλύτερα την τάση, προτιμώντας να τα φορούν με loafers και slingbacks, αποδεικνύοντας ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τα κλασικά παπούτσια με τα τολμηρά στιλ για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που μπορείτε να φορέσετε εύκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b