Αισθηματική
Πλαγίως
Αμερικανική κωμική-δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία του Αλεξάντερ Πέιν και σενάριο του ίδιου μαζί με τον Τζιμ Τέιλορ. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρεξ Πίκετ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 126'
Monopoli Team
27.07.2022
A
A
Τα απρόοπτα ξεκινούν όταν ο Μάιλς (Πολ Τζιαμάτι), ένας πληγωμένος ζωντοχήρος και επίδοξος συγγραφέας με εμμονή στο κρασί, αποφασίζει να κάνει δώρο στον παλιό του φίλο απ` το πανεπιστήμιο και αποτυχημένο ηθοποιό, Tζακ (Tόμας Χέιντεν Τσερτς), ένα πανηγυρικό ταξίδι στα αμπέλια της κοιλάδας Σάντα Ινέζ, μία βδομάδα πριν από το γάμο του Τζακ.
Οι δυο αυτοί άνδρες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν πιο αλλόκοτο δίδυμο. Ο Τζακ είναι ένας υπερσεξουαλικός γόης, ενώ ο Μάιλς είναι μπουχτισμένος και μίζερος. Ο Τζακ αναζητά να «γευτεί την ελευθερία για μία τελευταία φορά», ενώ ο Μάιλς αναζητά την τελειότητα σε ένα μπουκάλι κρασί.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν
Σενάριο: Αλεξάντερ Πέιν, Ρεξ Πίκετ
Παίζουν: Σάντρα Ο, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Βιρτζίνια Μάντσεν, Μέριλουίζ Μπάρκ, Μίσι Ντότι, Μ.Σ. Γκέηνη, Σέικ Τουκμάνιαν, Αλίσια Ρέινερ, Τζέσικα Χεκτ, Πωλ Γκιαμάτι
Διάρκεια: 126'
Διανομή: Odeon
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Trick or Treat… σε 6 Halloween στέκια της Αθήνας
Ο “ποιητής” Διονύσης Σαββόπουλος
Στον δακτύλιο της φωτιάς: Ο έρωτας, η τρέλα και ο Αρτώ
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 25-26 Οκτωβρίου
Free City: Τι μπορούμε να κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Γιώργος Λάνθιμος: Ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα “μικρό διάλειμμα” μετά το Bugonia
Ο Βιμ Βέντερς στη Στέγη για ένα 3ήμερο αφιέρωμα
Sold out η συναυλία των Gorillaz στο Release Athens x SNF Nostos 2026