MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Γιατί αξίζει να προσθέσετε την αλόη στη ρουτίνα περιποίησής σας

Η αλόη θεωρείται ένα από τα πλέον «φυτά – θαύματα» καθώς οι ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει χαρίζουν σε κάθε επιδερμίδα όλα όσα αναζητά.

Monopoli Team

Η φύση διαθέτει πολλά φυτά με θαυματουργές ιδιότητες και ο κόσμος της ομορφιάς τα αξιοποιεί στο έπακρο. Ένα από αυτά τα φυτά είναι η αλόη, η οποία έχει χυμώδη φύλλα και το εκχύλισμα της συμβάλλει στην περιποίηση της επιδερμίδας. Βασικά συστατικά της αλόης, όπως είναι οι πολυσακχαρίτες, η ανθρακινόνη και οι λεκτίνες, είναι υπεύθυνα για τις ευεργετικές ιδιότητές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚωνσταντίνος Τσικλητήρας: Το ηρωικό τέλος του αθλητή που κέρδισε το χρυσό στους Ολυμπιακούς της Στοκχόλμης12.09.2018

Η Aloe Vera μπορεί να αναβαθμίσει το καθημερινό skincare σας αφού μπορεί ενυδατώσει αλλά και να μειώσει αισθητά τα σημάδια γήρανσης. Εκτός, από τη μεγάλη περιεκτικότητά της σε νερό, περιέχει μία σειρά από άλλα θρεπτικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Από τη μία θρέφει σε βάθος το δέρμα και από την άλλη προάγει την αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό εξηγεί και οι αντιγηραντικές της ιδιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b