MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

6 φθινοπωρινά trends που μπορείτε να φορέσετε από τώρα

Όσο όμως κι αν σχεδιάζουμε τις εμφανίσεις μας στο νησί, πάντα υπάρχει χώρος για τα νέα trends που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μετρώντας τις μέρες αντίστροφα για τις διακοπές. Η σκέψη μας είτε πετά μακριά, σε παραλίες με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά, περιτριγυρισμένα από πράσινο όπως αυτές που μαγεύουν στα Επτάνησα, είτε ταξιδεύει στα κυκλαδονήσια ξαποσταίνοντας σε είκονες με ασβεστωμένα σπίτια και μπλε πορτοπαράθυρα. Δε υπάρχουν πολλά που να μπορούν να εμποδίσουν αυτές τις όμορφες εικόνες όσο πλησιάζει η επόμενη απόδραση. Όσο όμως κι αν σχεδιάζουμε τις εμφανίσεις μας στο νησί, με αέρινα φορέματα και κομψά σανδάλια, πάντα υπάρχει χώρος για τα νέα trends που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέσα χώρα: Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες της νέας όπερας του Άγγελου Τριανταφύλλου στην ΕΛΣ12.09.2018

Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τις runway συλλογές και τάσεις για το φθινόπωρο, δε χρειάζεται όμως να περιμένουμε μέχρι τα πρώτα κρύα για να τις ενσωματώσουμε στο στιλ μας. Ορισμένες από αυτές μπορούν να φορεθούν από σήμερα κιόλας και να δείχνουν μοναδικά κομψές και επίκαιρες. Τα fashion girls το ξέρουν καλά. Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση που το στιλ των πιο διάσημων fashion influencers είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b