MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Ξενοδοχείο Grand Budapest" του Wes Anderson
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Εάν αυτό το Σαββατοκύριακο σας βρει στην άνεση του σπιτιού σας, γιατί να μην προτιμήσετε να δείτε μια καλή ταινία; Εμείς σας προτείνουμε τις 6 καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Ο Γιος του Σαούλ” του Laszlo Nemes: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 18/06

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας κρατούμενος του Άουσβιτς βρίσκει το νεκρό σώμα του παιδιού του και αποφασίζει να βρει έναν ραβίνο για να του κάνει μια σωστή ταφή. Σκληρό, συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο μέσα σε μια απάνθρωπη συνθήκη, αυτό το φιλμ δεν γίνεται να σας αφήσει ανεπηρέαστους. Η σκηνοθεσία και η υποκριτική συμβάλουν φυσικά σε αυτό. Κέρδισε 4 βραβεία στις Κάννες καθώς και το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

“Ξενοδοχείο Grand Budapest” του Wes Anderson: Star στη 1:15, Σάββατο 18/06

Ο θυρωρός του διάσημου ξενοδοχείου Grand Budapest γίνεται φίλος με έναν νεαρό υπάλληλο, την ίδια στιγμή που τα συμβάντα στο ξενοδοχείου διαδέχονται το ένα το άλλο με ραγδαίους ρυθμούς. Ίσως η πιο γνωστή ταινία του Wes Anderson και σίγουρα η πιο παστέλ του, η οποία έχει κατασταλάξει το κινηματογραφικό του ύφος, που τον κάνει πια ευρέως αναγνωρίσιμο. Ανάμεσα στο εξαιρετικό καστ, θα βρείτε γνώριμα πρόσωπα κι από άλλες ταινίες του σκηνοθέτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGame of Thrones: Έρχεται νέο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον «Τζον Σνόου»;12.09.2018

“Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά” της Ελίνας Ψύκου: ΕΡΤ2 στις 23:45, Κυριακή 19/06

Ο Αντώνης Παρασκευάς είναι ένας διάσημος παρουσιαστής που στήνει την απαγωγή του και αποσύρεται σε ένα κλειστό ξενοδοχείο. Σταδιακά η εξαφάνισή του προκαλεί μεγάλη αναταραχή στα νέα της επικαιρότητας κι εκείνος περιμένει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει. Κέρδισε δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αυτά της Καλύτερης Ταινίας από τους κριτικούς και του Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου για τον Χρήστο Στέργιογλου, ο οποίος αν μη τι άλλο είναι εκπληκτικός!

“The Bank Job: Το Μεγάλο Κόλπο” του Roger Donaldson: Star στη 1:45, Κυριακή 19/06

Ο Terry δέχεται μια πρόταση από μια παλιά φίλη, την Martine, να ληστέψουν μια τράπεζα στο Λονδίνο, γεγονός που θα τον ξαναβάλει στα μονοπάτια της παρανομίας. Έχοντας ανάγκη για λεφτά προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του, δέχεται χωρίς όμως να ξέρει τα πραγματικά κίνητρα πίσω από το σχέδιο ή τους κινδύνους. Αν σας αρέσουν οι ταινίες δράσης που πραγματεύονται σχέδια για ληστείες, αυτή είναι η ταινία σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlonde: H Άνα ντε Άρμας εντυπωσιάζει ως Μέριλιν Μονρόε στο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας12.09.2018

Online Πλατφόρμες

“Return to Sender” του Fouad Mikati: Ertflix έως 25/07

Η Miranda είναι μια νοσοκόμα που κανονίζει ένα τυφλό ραντεβού στο σπίτι της με έναν συνάδελφό της που δεν έχει ξαναδεί. Όταν όμως θα ανοίξει την πόρτα δεν θα είναι τελικά αυτός που περίμενε! Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε άλλο ένα εξαιρετικό θρίλερ και καθηλώνει όπως εκείνη ξέρει…

“There Will Be Blood” του Paul Thomas Anderson: Netflix

Ένας άντρας ξεκινάει να ψάχνει για πετρέλαιο και σύντομα αποκτά δύναμη, λεφτά και εξουσία που του μεταμορφώνουν τον χαρακτήρα αλλά και τη σχέση του με τον γιο του. Μια από τις καλύτερες ταινίες στην μικρή αλλά απόλυτα αξιόλογη φιλμογραφία του PTA, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στην πλατφόρμα και σας συστήνουμε να μη τη χάσετε όσο βρίσκεται ακόμη εκεί. Ας μη ξεχνάμε την απίστευτη ερμηνεία που μας χάρισε για ακόμη μια φορά ο Daniel Day-Lewis για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b