MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Blonde: H Άνα ντε Άρμας εντυπωσιάζει ως Μέριλιν Μονρόε στο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Άντριου Ντόμινικ «Blonde» για τη ζωή της εμβληματικής σταρ Μέριλιν Μονρόε με πρωταγωνίστρια την Άνα ντε Άρμας.

Φωτογραφίες: https://netflixqueue.com
Monopoli Team

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Άντριου Ντόμινικ «Blonde» με την Άνα ντε Άρμας να πρωταγωνιστεί ως η εμβληματική σταρ του Χόλυγουντ Μέριλιν Μονρόε. H ταινία βασίζεται στο best seller ομότιτλο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και το περιεχόμενο της έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 17 ετών.

Το καστ συμπληρώνουν οι Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ξαβιέρ Σάμιουελ και Evan Williams.

Η επίσημη σύνοψη του «Blonde» αναφέρει:

Η ταινία τολμηρά αναδημιουργεί τη ζωή μιας εκ των εμβληματικότερων προσωπικοτήτων του Χόλυγουντ, της Μέριλιν Μονρόε. Από την βίαιη παιδική ηλικία ως Norma Jeanr ως την ανάδυση της σε σταρ και τις ρομαντικές περιπέτειες, το «Blonde» θολώνει τη γραμμή μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας με στόχο να εξερευνήσει το μεγάλο χάσμα μεταξύ της δημόσιας εικόνας της και του ιδιωτικού της βίου.

Blonde: H Άνα ντε Άρμας εντυπωσιάζει ως Μέριλιν Μονρόε στο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας

Τι δηλώνει η πρωταγωνίστρια Άνα ντε Άρμας

«Οι φιλοδοξίες του Άντριου ήταν ξεκάθαρες από την αρχή- να παρουσιάσει την εκδοχή της Μέριλιν Μονρόε μέσα από τη δική της οπτική», δήλωσε η Άνα ντε Άρμας πρόσφατα στο Netflix Queue. «Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πως είναι όχι μόνο να είσαι η Μέριλιν αλλά και η Norma Jeane. Θεώρησα αυτή την εκδοχή της ιστορίας της την πιο τολμηρή, αναπολογητική και φεμινιστική που έχω δει έως σήμερα».

«Δουλεύαμε για αυτή την ταινία για ώρες, κάθε ημέρα για σχεδόν ένα χρόνο», προσθέτει η πρωταγωνίστρια. «Διάβασα το μυθιστόρημα της Τζόις, μελέτησα εκατοντάδες φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, ταινίες, οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια μου. Κάθε σκηνή είναι εμπνευσμένη από μια αληθινή φωτογραφία. Μελετήσαμε κάθε λεπτομέρεια της φωτογραφίας και αναλογιστήκαμε τι θα μπορούσε να συνέβαινε εκεί. Η πρώτη ερώτηση ήταν πάντα «Τι ένιωθε η Norma Jeane»; Θέλαμε να αφηγηθούμε την ανθρώπινη πλευρά της ιστορίας της. Η διασημότητα ήταν εκείνη που έκανε την Μέριλιν το πιο ορατό άτομο στον κόσμο, αλλά έκανε εξίσου ορατή και την Νόρμα». 

Οι συζητήσεις γύρω από τις αμφιλεγόμενες πτυχές της ταινίας

Η σήμανση του φιλμ ως ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 17 ετών προκάλεσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένταση μεταξύ του Άντριου Ντόμινικ και του Netflix, ωστόσο όπως ανέφερε ο ίδιος ο σκηνοθέτης στο «Screen Daily» τον Φεβρουάριο δεν αισθάνεται «παρά μόνο ευγνωμοσύνη για το Netflix» υπογραμμίζοντας ότι η δημοφιλής υπηρεσία streaming στήριξε την ταινία αν και μπορεί να είχε θέμα με το περιεχόμενο της. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το «Blonde» είναι μια απαιτητική ταινία. Αν δεν αρέσει στο κοινό, αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Δεν κατεβαίνει για κάποιο αξίωμα».

Μιλώντας, μάλιστα, στο Vulutre, o Nτόμινικ παραδέχτηκε ότι «Η ταινία θα έχει και από κάτι που θα προσβάλει τους πάντες».

Το «Blone» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέριλιν Μονρόε: Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της θρυλικής σταρ12.09.2018

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b