MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Game of Thrones: Έρχεται νέο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον «Τζον Σνόου»;

Το πρώτο σίκουελ της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης και θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Τζον Σνόου.

Game of Thrones: Έρχεται νέο σίκουελ με πρωταγωνιστή τον «Τζον Σνόου»;
Φωτογραφία: HBO
Monopoli Team

Μια spin-off σειρά του βραβευμένου με Έμμυ Game of Thrones βρίσκεται στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης από την HBO και θα επικεντρώνεται στον αγαπημένο ήρωα των φανς, Τζον Σνόου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αν η καινούρια σειρά πάρει το πράσινο φως, ο Βρετανός ηθοποιός Κιτ Χάριγκτον αναμένεται να ενσαρκώσει για μια ακόμη φορά τον ρόλο που του χάρισε ήδη δύο υποψηφιότητες για Έμμυ, εκείνον ενός νεαρού ευγενή, που σε έναν βάρβαρο κόσμο, αγωνίζεται να παραμείνει πιστός στις αξίες και τις αρχές της οικογένειας του.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τη νέα σειρά-σίκουελ

Στην 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, της τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο που άλλαξε για πάντα την ιστορία της τηλεόρασης και βασίστηκε στη σειρά βιβλίων του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου», ο Τζον Σνόου ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Αίγκον Ταργκάρυεν και ο ίδιος θεωρούταν ο πραγματικός διάδοχος του «Σιδερένιου Θρόνου». Με το φινάλε να τον βρίσκει εξόριστο να ταξιδεύει βόρεια του Τοίχους μαζί με τους «Ελεύθερους Ανθρώπους», αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή.

Η ενδεχόμενη σειρά-σίκουελ με τον Τζόν Σνόου πιθανότατα θα διαδραματίζεται μετά την για πολλούς απογοητευτική τελευταία σεζόν του GoT και κατ’ επέκταση θα μπορούσε να περιλαμβάνει και άλλους δημοφιλείς και οικείους μας χαρακτήρες όπως η Άρια (Μέισι Γουίλιαμς), η Σάνσα (Σόφι Τέρνερ) και ο Τόρμουντ (Κρίστοφερ Χίβγιου).

HBO

Το σύμπαν του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν στη μικρή οθόνη

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι πλέον υπάρχουν συνολικά επτά πρότζεκτ του «Game of Thrones» στα σκαριά. Από τη μία έχουμε τα live action πρίκουελ, τα οποία βρίσκονται σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και τιτλοφορούνται ως «10,000 Ships (a.k.a. Nymeria)», «9 Voyages» (a.k.a. The Sea Snake), «Dunk and Egg». Ενώ υπάρχουν και τρία πρίκουελ κινουμένων σχεδίων.

Από την άλλη, στις 21 Αυγούστου του 2022 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρίκουελ «House of Dragons», το οποίο αφηγείται την ιστορία του εμφυλίου πολέμου ανάμεσα στα μέλη του οίκου των Ταργκάρυεν και διαδραματίζεται διακόσια χρόνια πριν τα γεγονότα του GoT.

Ο πρωταγωνιστής Κιτ Χάριγκτον

Όσον αφορά τον Κιτ Χάριγκτον, αφότου ολοκλήρωσε τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στις οκτώ σεζόν της βραβευμένης σειράς, εντάχθηκε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Eternals». Ενώ πρόσφατα έπαιξε στην παράσταση του National Theatre «Ερρίκος ο Ε’» ερμηνεύοντας τον ομότιτλο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ12 συναρπαστικά βιβλία που θα απολαύσουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη μέσα στο 202212.09.2018

Στο GoT ο ηθοποιός ήταν γνωστός για την αντοχή του στις πιο αντίξοες συνθήκες γυρισμάτων συμπεριλαμβανομένων και των νυχτερινών,  ακόμη και την τελευταία σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του χειμώνα της Βορείου Ιρλανδίας και κράτησαν έντεκα εβδομάδες. Επιπλέον, για την ερμηνεία του στη σειρά έλαβε δύο υποψηφιότητες για Έμμυ στις κατηγορίες Β’ Ανδρικού και ‘Α Ανδρικού ρόλου σε Δραματική Σειρά.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b