MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Πώς να κάνετε το beauty νεσεσέρ σας πιο «πράσινο»

Οι βιώσιμες πρακτικές είναι μονόδρομος και οφείλουμε να ξεκινήσουμε, με μικρές κινήσεις, να αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον.

Monopoli Team

Η βιομηχανία της ομορφιάς έχει κάνει σημαντικές αλλαγές και έχουν γίνει πολλά beauty brands πραγματικά φιλικά προς το περιβάλλον. Σιγά σιγά, αλλά σταθερά, οι αγαπημένες μας μάρκες κάνουν βήματα για να διευκολύνουν όλους μας να συνεισφέρουμε σε μια πιο «πράσινη» εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαπούτσια και τσάντες από ανανά, μήλο, μπανάνα: Τα φυτικά δέρματα είναι η νέα sustainable μόδα12.09.2018

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει 400 δολάρια ετησίως για προϊόντα ομορφιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν έκανε και πιο sustainable επιλογές σίγουρα ο πλανήτης μας θα ήταν και πιο χαρούμενος. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες οι συσκευασίες προϊόντων ομορφιάς αποτελούν το 1/3 των σκουπιδιών στους χώρους υγειονομικής ταφής και αυτό μπορεί σίγουρα να μας κάνει να αναρωτηθούμε αν οι επιλογές που κάνουμε είναι τόσο “ηθικές”. Το πιο τρομακτικό βέβαια είναι ότι χρειάζονται περίπου 1000 χρόνια για να αποσυντεθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEco Gender Gap: Από πότε το βάρος της βιωσιμότητας πέφτει αποκλειστικά στους ώμους των γυναικών;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b