MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Twitter: Οι αλλαγές που θα κάνει στην πλατφόρμα ο Έλον Μασκ

Το Twitter πέρασε στα χέρια του Έλον Μασκ και ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για τις αλλαγές που θα γίνουν – Από το το κουμπί για την επεξεργασία των tweets ως την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: Associated Press
Monopoli Team

Το deal της χρονιάς, και όχι μόνο, συμφωνήθηκε, καθώς το Twitter περνά στα χέρια του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με τον Έλον Μασκ να αποκτά τον έλεγχο της εταιρίας έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι συνομιλίες είχαν θετική κατάληξη τη Δευτέρα και έπειτα από 16 χρόνια η δημοφιλής πλατφόρμα αλλάζει χέρια με τον ίδιο τον Μασκ να έχει κάνει σημαία την «ελευθερία του λόγου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Mr Tesla που θέλει να αγοράσει το Twitter12.09.2018

Ο Μασκ επέκρινε τη μετριοπάθεια του Twitter, αποκαλώντας τον εαυτό του υπέρμαχο της ελευθερίας του λόγου, και δεσμεύθηκε ότι ο αλγόριθμος του Twitter για την ιεράρχηση των tweets πρέπει να είναι δημόσιος και επικρίνοντας την τακτική της υπηρεσίας των διαφημίσεων που χρησιμοποιούσε η εταιρία.

Την ίδια στιγμή όμως, όπως αναφέρει το Reuters, οι πολιτικοί ακτιβιστές αναμένουν πως η εποχή Μασκ θα σημαίνει λιγότερη μετριοπάθεια και επαναφορά των αποκλεισμένων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλον Μασκ: Γιατί δίνει 41,39 δισ. δολάρια για το Twitter και τι σημαίνει το «θέλω να το ξεκλειδώσω»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b